Проблем со сметка T-mobile

• Креатор на темата Креатор на темата Antonio2344
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Локација
скопје
Веб-сајт
www.acmilan.com
Ај ако некој има искуство со воа, работава е следна,имам пост пејд сметка у т-мобиле, тарифата ми е Пензионер,е сеа има една понуда, за 29 денари , 1 ден неограничен интернет, од страната на т-мобиле ја активирав услугата , ми стаса порака на телефонот дека ми е активирана услугата и со време,саатот беше 23:55 , и пишуваше дека услугата за 24 часа се гаси, ми стаса порака за 24 часа дека е истечено времето и повише немам право да ја користам таа услуга, од тогаш не сум го уклучил интернетот, е сега ја проверувам сметката на интернет , и ми дава за месец мај 2038 денари , со тоа што гледам на детален извештај вклучени се и мб интернет од тој ден 4ти мај.Незнам дали ќе стаса сметката у сандачето со таа цена 2038 ден , или ќе бидат минусирани тие мб потрошен интернет и само наплатено 29 денари, а сега пресметував без тие мб интернет би требало да имам сметка 250 денари.

На мој телеком така ја проверуваше сметката?
нема врска тоа ако таму си гледал,ќе ти се наплати само 29ден ама на крај на месец коа ке се изфактурира се
Нз зашто така напраиле на мојтелеком да се рачуна, и ја така еднаш се исплашив 6000 и кусур ми покажа, ама се јавив рекоа нема врска тоа, ќе ми се наплати колку што ми е пакетот.

Ќе ти ги минусираат. А имаш СМСи да докажеш дека си активирал...

Пријатели нека се избрише темава , сега случајно отидов во опцијата да ја платам сметката преку интернет и за месец мај ми даде 326 денари сметка.Така да ми ги минусирале.

Тоа на мој т-мобајл дава во случај да немаш никаков пакет, колку би потрошил.

Кој муто сум еј човече не ми текна пораката за доказ.
100 пати прашав тука и не добив никаков одговор од вас :mad:
Мене пред 2-3 месеца ми стигна порака дека имам успешно активиран Бејсик пакет но на сметката пак ми додоа плус 400 денари, и среќа што проверив на нивнтата страна па видов дека + пари ми ставаат па прекинав да користам

незнам вие што праите мене увек ми стига колку што треба...не сум имал проблеми со сметка

Jas imase aktivirano basic paket za intertnet so 100mb i bese mi dojdelo smetka od 8300 den.I so napravi mora da si ja platam ne mi priznavaa nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom