ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро да го прифатат барањето да се вратиме по старо (200/500/1000 евра партиципација + 100 ден./кредит за презапишување), зашто јас имам над 30 кредити од предмети за презапишување.. ако сметаме по новите цени, мене кредит ми е 1000 денари.. отидов банкрот :)

Аххх, да си вратат по старо се ќе си оди како што си планирав.

За сега ова го знам.
Запишување на предмет за оние кои се во државна квота е:
-прв пат 210 денари
-втор пат 600 денари

А за три годишни нели нема да има плус плаќање за кредити за презапишаните предмети? Јас така разбрав денеска..

Jas mislam deka ke ima, ama cenata ke bide razlicna od onie od cetirigodisni

А за три годишни нели нема да има плус плаќање за кредити за презапишаните предмети? Јас така разбрав денеска..

Направено е да личи дека нема ништо плус за плаќање кај нас.. 1000 денари ти е редовен кредит, 1000 денари "казнен" кредит. Финтата е што претходно за презапишување сите плаќавме по 100 денари од кредит, а сега некои би требало да плаќаат 6 пати, а други (ние) 10 пати поскапо.

Aj kazete nesto za predmetite i profesorite koi ke gi imam vo vtora godina, mnogu se zalat. Finti nekoi, hintovi

Да не знае некој дали ќе има дисперзирани студии во Охрид за Програмско Инжинерство, слушнав нешто такво ама по нетов никаде да најдам :uvo:?

Некако не ми се верува, нема доволно професори и асистенти за на ПМФ во Скопје, па не за надвор.. и самите тоа го кажуваат.

абе дајте информација за професорите по генетика од пмф.
иам час кај вас па да знам шо да очекувам.

Магде кој ти предава генетика?
Проф. Гордана со асс. Славица?

Колеги...ако може некој да ми каже каде да го најдам Mathematica? :smir:

Ако има некој запишан на Применета Физика - Астрономија или знае како е таму, ме интересира , бидејќи може да се запишам таму следната година. фала

zakon e tamu, slobodno dojdi, sto pokonkretno te interesira:helou:

Направено е да личи дека нема ништо плус за плаќање кај нас.. 1000 денари ти е редовен кредит, 1000 денари "казнен" кредит. Финтата е што претходно за презапишување сите плаќавме по 100 денари од кредит, а сега некои би требало да плаќаат 6 пати, а други (ние) 10 пати поскапо.

dobro be koj institut e 1000 den kredit, od kaj ispadna ova? Kaj nas (fizika) kredit e 100 denari...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom