Сместување во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата IvanaOhrid
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
1
Локација
Охрид
Здраво дали можда некој од вас издава или знаете некој што издава соби приватно..4 година сме средна школа и одиме во скопје на натпревар иначе сме од Охрид и би сакале да останиме 2 вечери.
Ни треба ефтин смештај доколку некој знае ве молам да ме контактира. фала ви однапред

Здраво дали можда некој од вас издава или знаете некој што издава соби приватно..4 година сме средна школа и одиме во скопје на натпревар иначе сме од Охрид и би сакале да останиме 2 вечери.
Ни треба ефтин смештај доколку некој знае ве молам да ме контактира. фала ви однапред
Ако е за петок и сабота вечер и недела цел ден до 20 часот,да прајме муабет.

Колку : соби,кревети,лица, тоа најповеќе ќе ги интересира тие што издаваат,

Колку : соби,кревети,лица, тоа најповеќе ќе ги интересира тие што издаваат,
Од брзање сум го заборавила најбитното..значи ние сме 4 ..4 креветна соба и ВЦ нормално друго ништо не ни е потребно.

ако ги разбирам убаво цениве на странава ( освен ако не се напувани за странци ) хостеливе скупи се нек си ебат матер а еве и нешто пристојно што најдов

http://www.hostels.com/hostels/skop...14-06-05&dateTo=2014-06-07&guestCount=4&p=15#

4 креветна соба со сопствено wc за 2 вечери 60евра, ( по 15 евра од човек ) башка мн е добро средено

малце е подалеку од центар, во кисела вода, али јебига големо е скопје :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom