samsung galaxy 4

• Креатор на темата Креатор на темата The Realist
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 мај 2014
Мислења
15
Поени од реакции
3
imam problem so simnuvanje od play store... prethodno imav 2 gb i mislev deka nemam memorija za simnuvanje na aplikacii, sega mu staviv 8 gb i povtorno ne mi dava da simnuvam, mi pisuva deka nemam dovolno memorija ,, error downloading there is insufficient space on the device " ako znae nekoj zamoluvam za pomos...

Провери како ти е наместено кога симнуваш податоци - дали да се снимаат на меморијата во телефонот или таа на картичката. Можно е да ти е наместено да се симнуваат во телефонот и таа меморија да ти е веќе целосно зафатена (оти телефонот сам по себе нема многу мемориски капацитет) така да префрли го да ти ги памти на картичка сега...

pa namesteno mi e da se simnuva na karticka, osven ako ima drugo mesto da se namesti... settings-more-storage-default write disk-SD card mi e stiklirano namesto phone storage
ako znaes nesto drugo sto treba da napravam kazuvaj

Некои апликации не можат да се зачуваат на сд-картичката.
Проба најразлични апликации или една (таа што ти треба) пробуваш и неќе да прифати?

Јас на андроидот имав опција програмите од телефон да ги префрлам на картичка ама за сите програми не се префрлаа. Види прочепкај, префрли нешто па пробај пак.

probav i drugi da simnuvam no ne dava, celo vreme istoto mi go pisuva error downloading there is insufficient space on the device.... barav tuka po net i ima da se koristi marketfix ili fixcashe no za da gi kristam tie mi trebalo root i nemam poim sto da pravam...

Избриши кеш на Гугл Плеј, после ќе можеш.

Ај пиши кој модел го имаш на s4 пошто ја до сеа сите што сум ги баратал сум немал ваков проблем

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

GT-I9500 android versiom 4.4.4 e, pomagaj

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom