Pen spinning!

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. Wish
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е, изгледа лесно, можеш да го здебелиш малце од постраните. :)

Penkalata za PS treba da bidat poteski ili polesni?

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Зависи до стилот, мене повеќе ми лежат тешки пенкала, кај секој е различно, пробај со лесно ако не бива додавај му тежина.

Зависи до стилот, мене повеќе ми лежат тешки пенкала, кај секој е различно, пробај со лесно ако не бива додавај му тежина.
I mene nekako poteski poveke mi odgovaraat mislam nekako poubavo na raka mi lezat

После ќе снимам еден туторијал со основно почетничко комбо кое што ги вклучува следниве трикови:

1. Sonic (од четврт на трет прст)
2. Twisted Sonic (од трет на втор прст)
3. Neosonic (од првиот прст до палецот) Учете го вој, лесен е ептен, туторијал за него имате тука , ќе ви треба за ова комбо, прајте Twisted sonic од трет на втор прст и пробајте да го вклучите Neosonicot после.
4. Neosonic reverse или back
5. Charge 0.5 (помеѓу првиот и вториот прст)
6. Thumb around.

И еден огромен плус ќе биде ако го научите и Fingerless Thumbaround, мене овој ми е во секое комбо, ми ги вклучува сите трикови и полесно се излегува од ситуација ако влезете во ќор сокак со комбото. :D Туторијал

Ова се сите почетнички трикови, само Neosonic-от не ви е познат, ама лесен е ептен, еве една слика за именување на прстите за полесно сфаќање на триковите и комбоата.

Penspinning_slots.JPG

Изгледа комплицирано ама не е, после со видео ќе биде многу полесно.

Последно уредено:
Denes malku improvizirav :) si napraviv svoj izum od hartija drvo za raznici i dve kapacinja :) prvoto e izumot vtoroto penkalo e Noki i tretoto e za pisuvanje na bela tabla
7yqudese.jpg

О хо хо хо
Дојде дедомраз

http://www.dx.com/s/pen+spinning

повелете пенкала за пенспининг од 170 до 300 денари со бесплатен шипинг

НАВАЛИ НАРОДЕ

^ Тие првите се Zhigao V 11, арни се и можеш да пишуеш со нив. :D

И ја имам вакво, само кај мене е плаво.
Му напраив тест видео пред некој месец, еве ако сакаш да видиш како изгледа при вртење. :)

И ја имам вакво, само кај мене е плаво.
Му напраив тест видео пред некој месец, еве ако сакаш да видиш како изгледа при вртење. :)

So tebe nikoj nemoze bato :cool:

Мило ми е по гледам толку македонски вртачи на едно место. Ми стана опсесија, пред некои 3-4 години, научив 10тина и се откажав.(од учење) Ама пуста навика остана и еве ден денес во канцеларија го нарушувам мирот со тоа пенкало што не престанува да паѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom