СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Со моменталниве резултати Мексико е прв а Бразил втор ако не се лажам. Мексико гол разлика 4-0 овие 6-2. Или ќе ми кажете дека се рачунаат повеќе дадени голови и да се упукам у трепки.
а

А зашто да не се рачунаат повеќе дадени? То ест одувек така се рачунале. Пукај у трепки! :D

10389543_512711518874385_1598129262696501997_n.jpg

:vozbud:

Пеее Очоа не издржа за 4 минути да остане единствен без примен гол освен Енејама досега :icon_mrgr:

Чичарито е играчиште ова го викам од прошлото Светско ама ете го упропастија во Јунајтед...Роман што чекаш поефтин ти е овој од Коста а и повеќе голој ќе ти кладе...
Нека ти кажат дали е подобар како стартер или џокер од клупа.

балканска работа

frnXxyM.gif
[DOUBLEPOST=1403560183][/DOUBLEPOST]
Нека ти кажат дали е подобар како стартер или џокер од клупа.
Мене стварно баш ми е гајле што ќе ми кажат.[DOUBLEPOST=1403560365][/DOUBLEPOST]ДАААААЈ ДААААЈ МИ ДАААААААЈ МУУУУЧООООО ДЕНАРОООООООО

:vozbud: :vozbud :vozbud:

Мене стварно баш ми е гајле што ќе ми кажат.
Ама според аватарот гледам дека ти е битно јас што ќе кажам, па еве. Ако се продава Лукаку, одлично би било да се земе Чичарито како втор напаѓач после Коста :D

И така Коста нема да го бива, па овој цело време ќе го заменува од клупа и ќе си дава голови. Полн погодок.

Стави го бе Ракитиќ офанзивно (каде што играше одлично цела сезона), а не пред одбрана. Ако толку се плашиш, тогаш стави го Вукојевиќ до Модриќ. А и Модриќ како полушиц никогаш не сум сакал да го гледам. Во репрезентацијата често го форсираат таму и Мурињо лани. Анчелоти го има најдобро користено до сега. Ваму во Бразил цело првенство наопаку.

Или Прањиќ до Ракитиќ??? Па подобро глупиот Брозовиќ, знае да игра во две страни... Што знае Прањиќ освен да направи лоша фризура?!

Значи Ракитиќ најдобар цела сезона како полушпиц, а Модриќ пред одбрана, а овој обратно ги става на најважен натпревар. Ракета не ни играше како полушпиц. :facepalm:

Ама според аватарот гледам дека ти е битно јас што ќе кажам, па еве. Ако се продава Лукаку, одлично би било да се земе Чичарито како втор напаѓач после Коста :D
Ја би ако може да потрошиме 100м за клонирачка машина па да го клонираме Коста 22 пати, мислам дека кватро станџоре од титули секоја сезона не ни бега.[DOUBLEPOST=1403560633][/DOUBLEPOST]Моментот кога завршуваат натпреварите од група и на сите албуми,билтени, магазини и сл. по дома се утепуваш од пишување резултати и табели.

Липа Наша оде у домовину

Денеска и Ван Гал кажа ги местат Бразилците да дојдат што полесно до полесни противници. Ќе видиме само колку се Чилеанците лесен противник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom