СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Фантастичен гол на Нејмар :cuc: ама и утакмицата е екста исто така многу добар и динамичен фудбал гледаме .[DOUBLEPOST=1402605731][/DOUBLEPOST]
Дајте бе стрим не бидете себични :place:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=263037&part=sports одбери го Bloodzeed со англиски коментатор е само траба да имаш AceStream.

:D

Mzl4Ncg.jpg

Кој му кур на Олич:tapp: А и како успеваат да ја губат средината при играчи како Ракитич и Модрич алал нека им е

Нејмар, Оскар и Паулињо растураат. Хулк е за нигде. Фред??? Лукаш Моура ќе завршеше многу работа. Нека проба со Вилијан сега.

Ковач мораше да искочи со Вукојевиќ, мора класичен дм, вака голот му виси у воздух, го спасуваат само „бравурозни“ интервенции од Стипе, промашувањата на Хулк и невидливиот Фред.

2-2 конечен, и ја и @Iceboy задоволни. :D

Нејмар, Оскар и Паулињо растураат. Хулк е за нигде. Фред???

Ковач мораше да искочи со Вукојевиќ, вака голот му виси у воздух, го спасуваат само „бравурозни“ интервенции од Стипе, промашувањата на Хулк и невидливиот Фред.

2-2 конечен, и ја и @Iceboy задоволни. :D
Хулк барем помагаше дефанзива на Конфедерации, сега спие.

Нејмар и Ракитич најдобри досега, Алвеш најслаб

Кој му кур на Олич:tapp: А и како успеваат да ја губат средината при играчи како Ракитич и Модрич алал нека им е

Затоа што не ни пробуваат да ја освојат. :) Се плашат да излезат повеќе напред, ќе остават простор, а Бразилците се брзи. Затоа играат тесно и дисциплинирано, на брз продор преку крила. Низ средина со длабински топки не играа многу, но не затоа што им беше тоа желба, туку Ковачиќ игра многу слабо.

Само не ми е јасно зошто за утакмицата се дискутира и во темата "генерална дискусија :rolleyes:

Дани Алвеш и Фред најслабо во 1-то пол.

Олиќ сака да глуми Бразилец зашто Марсело даде гол за Хрватска? Многу глуп човек, играј како што треба, не дриблај без везе.

Одлично полувреме, одамна немало вакво отварање на првенство.

Хрвативе ќе изгорат у желба, намирисаа крв ама многу ризично играат. Така го примија и голот, се полакомија сите тројца у средина се стрчаа да ја освојат топката, се протна Нејмар и им го збичи.

У секој случај :cuc: за Ковач, да им искочиш ти на Бразил со овие играчи(жонглери што би рекол Хаџиевски :rolleyes:) со 6 офанзивци треба стварно cojones.

Се надевам дека ќе издржат.

Дани Алвеш катастрофа. Како сакат си минуваат на неговата страна Хрватите. Плус првиот гол падна поради него. Хрватите добро се држат само кај голот што го примија без врска изгубија дуел на средина на теренот. Ќе биде тешко за Хрватите ама не се без шанси. Штета што Манџукич не е во игра ќе беше уште поинтересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom