Пукнат дигитајзер (екран) на Sony Xperia SP

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Па знам брат, али за овој мојов модел неможам да најдам едно еб.... упатство.

Ако успееш да најдеш нешто би ти бил благодарен.

Sent from my C5303 using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=qETdiE6G_Wo ај види го ова,мислам дека е доста корисно долго е ,ама се е објаснато,коа ке порачаш од алиекспрес гледај да биде стаклото со додатна опрема со некој дури и лепак има,само не брзај прави се полека да не згрешиш нешто ако треба и 3 часа работи ама направи го како што треба

Не паѓајте на тие финти "оргинал делови", ја така ќе се заебев со ајфонот, на едно место 1200 денари, на друго кинески 800 а оргинал 1200. И тој кај кинескиот ми вика "абе каков оргинал, се стасува од кина во Солун, кај сакаш носи го исти се деловите"

Се е кинеско само да е квалитетно има класи така ми кажа другар кој работни со мобилни.

Значи онаа класа шо го користат фабриките земаат од прва и втора класа која не е довршена или има мана.

Во главно се е исто значи сум имал делови на Ајфонот кој се подобри од оригиналот така да тие времиња на оригинал или не оригинал поминаја.

Се знае од кои фабрики ги земаа кај ЕЈПЛ е КИНА батерија и ПЛастика Јапонија и Матичната е ФОКС КОН КИНА и нешто меморијата е КОРЕА то је то.

https://www.youtube.com/watch?v=qETdiE6G_Wo ај види го ова,мислам дека е доста корисно долго е ,ама се е објаснато,коа ке порачаш од алиекспрес гледај да биде стаклото со додатна опрема со некој дури и лепак има,само не брзај прави се полека да не згрешиш нешто ако треба и 3 часа работи ама направи го како што треба

Фала... Го гледав и јас овој французинов, да беше на англиски може и ке се снајдев повеке али судејќи по видеото имам комплициран телефон.

Јас самиот нема да го поправам, уште немам решено кај ке го носам, ке решам деновиве...

Фала... Го гледав и јас овој французинов, да беше на англиски може и ке се снајдев повеке али судејќи по видеото имам комплициран телефон.

Јас самиот нема да го поправам, уште немам решено кај ке го носам, ке решам деновиве...

Epa da malce ti e kompliciran telefonot,ako se pomacis malce mpze da go smenis,neznam kako sakas tvoj izbor:)

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom