Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ај ко ќе изгуби Надалчо утре ќе се чудишУтре максимумот за Мареј е 5-6 гемови, ништо повеќе. Надал треба да се убие ако изгуби сет од Мареј на земја, а не дај Боже па да изгуби, тоа би било рамно на катастрофа. Вчера не го гледав али денес му ја оправдувам бледата партија од сет и пол одприлика затоа што играше многу долг и исцрпувачки меч со Симон и реално тоа се рефлектираше на неговата свежина денес. Сега има време убаво да се одмори до утре, последен игра на централниот терен и очекувам да го изгази Мареј во два сета. Мареј е трагедии сезонава, се распаѓа тотално, млитави, плитки удари, без снага во истите, згора на тоа и без тренер е моментално, плус подлогата е земја, Мареј е апсолутно најслаб на оваа подлога, од еден мочан Гиралдо изгуби 6-3 6-2 прошлата недела. И денес можеше многу лесно да изгуби али Мелцер е очаен сезонава и некои чисти поени му ги поклони и Мареј тоа го материјализираше.
П.с. Дај кажете Новак како изигра, не го гледав...
Сакаш да се кладиме во нешто?Ај ај ко ќе изгуби Надалчо утре ќе се чудиш
Инаку Новак беше дрво во првиот сет, ама се попрај после и успеа да добие без проблем во вториот и третиот сет.
Нема потребаСакаш да се кладиме во нешто?
Биди маж до крај.Нема потреба![]()
Ајде нека ти биди. По аватар една недела, можи ?Биди маж до крај.Нека биде аватар, не мора парично или на некој друг начин.
![]()
Секако.Ајде нека ти биди. По аватар една недела, можи ?![]()
ОМГvidi samo shto se sluchuva na mechot Nadal-Juzni i ke ne razberesh nas protivnicite na zemjata zoshto sme protiv . Ako toa e tenis , bujrum,uzivaj vo tenisot .
Za game planot i glupite ameri , pa nemash blage veze od tenis be prijatel , koj Amer go smetash za seriozen teniser , game plan i virtuznost na beton gledaj od Djovak ,Fed , Nadal (na beton voopshto ne e dosaden kako na zemja , da ne me razberesh pogreshno , Nadal e ekstra i na beton , ne e problem za majstorite na tenisot) . Kako dokaz na ova moja teza pogledni nanazad niz godinite i vidi koi se najvozbudlivite teniski mechevi , ima i na zemja , ama pretezno e betonot kade gledash majstorii) . Delpo ima maka so zglobot , najmnogu zaradi dolgite relayi , ti teknuva kade gi ima najdolgite poeni , Marej problemite so grbot gi locira isto taka vo dolgite razmeni , ke se potrudam da gi najdam nivnite izjavi , Beneto si go poeba zglobot na RG koga zariba vo edna dupka i da ne baram drugi primeri , fala bogu gi ima i vo obratna nasoka i za betonot , no toa e vekje inividualno. Na Wimby nema eho , treva e , ako si bil ke znaesh , a pokrivot ( ke go stavat i na RG) e zaradi dozdot , inaku ke se igra cel juli Wimby. Mi dreme stojko za Novak i RG , neka gazi on na drugite turniri , toa e dovolen pokazatel za RG kako turnir , vprochem i Fed se namachi dodeka da go osvoi a i samiot ne krie deka zemjata mu e neomileniot del od sezonata . Primerot so kosharkata , preciznosta i imanjeto / nemanjeto uslovi za igra se perfektni , na pametniot mu e dovolno .