Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
http://kurir.mk/republika/opstini/157948-ANKETA-Glasajte-koj-da-nastapi-na-prilepskiot-Pivo-fest

Има добри имиња кои не биле досега е сега, бар не по последните 5 години, дали тие се соодветни за настап на манифестација од типот на општо народен збир на луѓе од сите возрасти и сите профил категории не би да коментирам но би оставил да видиме до почетокот....

јас гласав за:
Џамбазов, Ефто и Јабука (пошто Хладно Пиво веќе еве идат)
Ја би Црвена Јабука ексклузивно за последен пат. :pipi:

Тиња,добро бе да му ебем матер,ок е да има и српски македонски.Ама можат за промен да ни донесат и некоја странска група,изведувач.Ете можело да се потрудат Продиџи да ги донесат,ама не боље е веќе видено,него ли нешто ново.

добро бе со овој кајмаковски до кога ке претеруваат дечкото е дупе невидено го направиа ко божем е енрике иглесијас
за на 20ти само аца лукас нека го донесат ако сакаат да се продаде пивото (y):rolleyes:

Аца Лукас го чуваат за во неделата за последниот ден како изненадување на вечерта :D

Ана Николич???????????????????? ццццц мизерија тешка.... до кога со вакви глупости...

Анаааа!!!!!
ana-nikolic-3.jpg

Во ред расположен сум за дружење и гости пречекување, ако идите од Охрид или Битола ќе ве пречекам на Парк на Могила, ако идите од Кавадарци, Велес или Скопје ќе ве чекам на бензиската на Лукоил. Ама можам само да пречекам од едната страна од двете не, па како се организирате ако сте заинтересирани за дружба да се договориме.

катастрофа !!!
Дефинитинвно во неделата не ме гледаат а за другите денови ќе видиме. Хладно ќе се во петок, некое инфо кој е во план за прв ден ? И сенадевам бар Ефто ќе дојди во саботата иначе тешки глупости ...

Ииииииииииииииии знам кога ќе идам на одмоооор.
:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom