Вечер со Весна - Алфа тв (Томато продукција)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
За се се криви Опра, Летерман и на нив сличните :D

Ќе видиме какво ќе биде, неколку години ја нема на тв, последна емисија и беше на Сител кога ги хејташе А1 и СДСМ.

AЛФА НЕДЕЛА 19 : 15 ЧАСОТ
10176084_10203746638445219_267641859605081585_n.jpg

И мене ме иритира оваа,ама вие хејтате све живо што се дава на нашиве канали,море само предизобрна кампања за вас,тоа ви е лекот.

Што и фали на Весна. Супер е она.
“Вртелешка-та“ и беше супер (освен пречестото споменување на спонзори), а најлошта емисија и беше “Не ми е јасно“. Среќа кратко траеше. Некој напиша дека ќе личела на Иван. Па нека личи и дај боже да ја стигне неговата популарност.
Како и да е нејзината емисија ќе биде подобра од онаа на двајцана идиоти од прва.[DOUBLEPOST=1398864750][/DOUBLEPOST]
Oваа неможам да ја поднасам и што сега нешто го копира Иван Ивановиќ па мисли козава ќе има иста популарност како него во Србија, дури и студиото му го има ископирано.
Неговата сценографија е оригинална или пак американскине телевизии ја копираат од него?[DOUBLEPOST=1398864936][/DOUBLEPOST]
Јас ќе платам, само да не бидам со неа..........
А и зошто ли зошто во позадина нема некоја слика од нашите преубави села,манастири,планини,реки и езера туку некој уса бетон.
Абе другите држави немаат преубави села, манастири, планини, реки и езера, само Македонија има. Планини и реки има во утрински програми, во вечерни емисии слики од градови сликани навечер. Тоа е непишано правило.[DOUBLEPOST=1398865099][/DOUBLEPOST]
О, Даааааааааааааааааааааааааааааааа
А зошто нема од овие млади глумци и новинари што дипломираат овие години некоја ваква емисија или шоу или нешто друго,
а не овие баби пак да ги гледаме,нема ли во нив иновативност,самодокажување,креативност,кариера или како ли се нарекува,
или чекат да се пабнат само во некоја канцеларија и земаат плата.
Ај кажи некое име на некој млад глумец или новинар кој би можел да биде добар водител. Освен Игор, Весна, Живкица и може Жаре од помладите, јас не познавам.[DOUBLEPOST=1398865279][/DOUBLEPOST]
И Тони е супер.
Да он е најсупер.:cuc:

Последно уредено:
Весна не ја бива за хумор ,стенд ап и слични работи такви ,ама во емисии знае да направи фини моабет со гостите Единствено чист промашај и беа емисиите Не ми е јасно и она Бејби шоу во кој децата на кој она давала часови по глума , глумеа лудило .

Вртелешка и беше супер емисија ,со таа емисија она стана популарна и позната . Таа преку таа емисија ја следеше кариерата на Тоше и одеше на негови концерти ,му правеше интервјуа ,на евровизија одеше кога он учествуваше и задно интервју она му правеше.

Требаше да ја продолжи таа емисија на ТВ а не да прави некоја си нова .

Штом нема публика во живо, џабе и се вицевите. Едноставно нема атмосфера.

Де бе одма и вие ко хиени некои.
Чекајте малце, да видиме ќе биде.
Оние веносечачки синхронизирани серии каде сите умираат или ги мажат на 13 и пол години да не се подобри од забавна емисија со гости?

Да потсетува малку на онаа на Иван Ивановиќ на Прва тв ,ама не е лошо . И фали публика .

Емисијава можеше да оди на МРТ наместо Опуштено . Опуштено мене ми е досадна емисија .

Последно уредено:
Сега беа Фифи и Боки 13 во емисија. :D Не ја гледав, само последните 2 минути видов. :pos:

Jaс ја фатив кога пееше Фифи песната од Шер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom