IPHONE 5S ЗАКЛУЧЕН СО ICLOUD

• Креатор на темата Креатор на темата enisss
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 мај 2013
Мислења
16
Поени од реакции
0
дали некој може да ми помогне за ваков iphone.... дали може да се отклучи????

Штом е на аклауд тогаш ништо од тоа освен ако имаш пасвордот инаку ,,цигла,, е.

Неможе во рековери мод да се влезе и да се прочепка нешто ?

И тоа не може ДФУ е друга работа,а не да хакнеш пасвордот.

Фрли го друже, ништо неможеш да направиш.

Најубаво врати го на сопственикот ионака ништо не им правиш освен ако го продадеш за делови ама преку истрага полиција ќе ти тропне на врата :ROFLMAO:

Најубаво врати го на сопственикот ионака ништо не им правиш освен ако го продадеш за делови ама преку истрага полиција ќе ти тропне на врата :ROFLMAO:

Abe gotovo, FBI ke mu dojde na vrata za Iphone eden.

Епа кога сакате крадени телефони од странство да купувате така нека ви е. Ама мислам дека пуштено е отклучување. Само што верзијата на софтвер треба да биде пониска од 7.1. Треба џеилбрејк да се направи, нема да може да симнувате апликации од AppStore. И треба на вклучување да се појави јаболкото со усб кабел под него.
Заебанција до Франција. Гледам има по огласи по 3-4.000 денари бараат за отклучување. Некој го бара телефонот да му го дадеш кај него да биде цел месец (со кој памет...ц ц ц ц) друг вика за пола саат итн...
Ама којзнае дали овие нашиве партизани недочитани што пуштаат огласи ќе знаат да го направат. Јас ова го читав на странски форум.

Фрли го кај нас тешко некој да ти го отклучи. :D Гледам по интернет има софтвер за отклучување.

sansi nemas...osven po nekoe cudo sopstvenikot sam da go otkluci po greska.....

Дај го на циган пазар/бувљи иако по имево ми се чини ко од таму да си без навреда :D

На девојка ми и украдоа ајфон 4(стар 1 месец) пред 3 години и тоа у лондон,на улица кај што има камери,пријавено у полиција и све то,ни најдоа телефон ни го фатија крадецот,среќа и беше осигуран.а овие нашиве цајкани не знаат ни што е ајфон ,не па да најдат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom