- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 15
па добри се ..посебно им ја сакам nothing else matters
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се Металика шутраци тогаш ти немаш појма од музика:uvo:.извини али така е.Јас ги слушав пред 3 4 год и стварно се незаменливи:music3:.Легенди.Инаку го обожавам Џејмс Хетфилд а за Кирк да не зборам.Закон.![]()
А ти инаку ги сакаш бендовиве по убавина?Кој колку е поубав толку е подобар изгледа.
Моето мислење дека Металика се шутраци не значи дека немам појма од музика.Ти мислиш дека се незаменливи, јас би ти се изнасмеал сега - но сепак се работи за вкус, капираш? Затоа мај бегинерс, тинк енд пост.
Поз
не знам зш ама мене ич не ми се свиѓа таа музика...
Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Абе брате ти работит сетилото за слух тебе?Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika
Metalot sucks... Ne sum FOLKER ama 1 rabota da se znae: rock, metal i se drugo povrzano so niv e obicno gjubre... Slusnajte RAP za da videte so e muzika