EDC (everyday carry)

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
За бела табла маркери се. Имам и јас и другар еден па пошо често седиме кај него, кога играме D&D или нешо друго, ја користиме таблата. :)
Инаку за бели маркери не сум сигурен, али ако има тука би било во офис плус.
:) Сигурен? Бидејќи на него пишува: (на повеќе јазици,во сличајов препишувам на англиски) for almost all materials.waterproof.lightproof.opaque.
Инаку незнам колку пати си ги имам офарбано прстите со нив и не се бришат по 3-4 дена. А и сеуште има трајни последици од неговото течно мастило :) Малку се глупави сликите преку Paint ама еве:
2014-04-10 11.11.16.jpg

Attachments

• 2014-04-10 11.11.16.jpg
    2014-04-10 11.11.16.jpg
    307,1 KB · Прегледи: 21
Последно уредено:
:) Сигурен? Бидејќи на него пишува: (на повеќе јазици,во сличајов препишувам на англиски) for almost all materials.waterproof.lightproof.opaque.
Инаку незнам колку пати си ги имам офарбано прстите со нив и не се бришат по 3-4 дена. А и сеуште има трајни последици од неговото течно мастило :) Малку се глупави сликите преку Paint ама еве:
Прегледај го приврзокот 89134

Не ме разбра. Сакав да ти кажам дека маркерите што ги носам се за бела табла. Инаку не смееш да пишуваш со друг маркер на таква табла, не се брише после.

Не ме разбра. Сакав да ти кажам дека маркерите што ги носам се за бела табла. Инаку не смееш да пишуваш со друг маркер на таква табла, не се брише после.
Те цитирам: За бела табла маркери се.
Ти кажа за моите фломастери/маркери дека се за бела табла...Ај батали... :)[DOUBLEPOST=1397124694][/DOUBLEPOST]Инаку во врска со електриците...Еве оригинални мои слики од моето џебно другарче :)
2014-04-10 11.48.01.jpg[DOUBLEPOST=1397124893][/DOUBLEPOST]
Најмалиот радуис ти е како ласер, знам има комшија една слична :)

Секако твојата е многу по практична за секојдневна употреба, она што јас го постирав не е едц. Иначе батеријава што си ја постирал е мизерија, да не идеме офтопик, прати ми пп ако ти требаат вистински батерии. 800 лумена, е само кога е во најмал фокус, на сток подесување, не е над 300 лумени.
Ставив слика пред малку да видеш како свети мојот.

Те цитирам: За бела табла маркери се.
Ти кажа за моите фломастери/маркери дека се за бела табла...Ај батали...

Не реков. Ти го цитирав мислењето за таговите и реков дека МОИТЕ маркери се за бела табла а не за било каква површина.

Не реков. Ти го цитирав мислењето за таговите и реков дека МОИТЕ маркери се за бела табла а не за било каква површина.
ОК, ОК ајде се разбравме :D

клучеви (8-10 комада), запалка и цигари, документи, мобилен, пари и ножеви (во 90%)
летно време и очила за сонце обавезно

клучеви (8-10 комада), запалка и цигари, документи, мобилен, пари и ножеви (во 90%)
летно време и очила за сонце обавезно
Може да сликаш да споделиш подетално?

ги имаш на темата за ножеви, пролистај ја, ќе ги надеш;)
Ајде деее...Мала ли е темата...дај ми слика од се комплет...Не, стварно...Кој ќе врти 45+ страници?!?

Ајде деее...Мала ли е темата...дај ми слика од се комплет...Не, стварно...Кој ќе врти 45+ страници?!?
што си мрза. темите затоа постојат. да се види кој што кажал.
али мене не ме мрзи, си побарав и повели

што си мрза. темите затоа постојат. да се види кој што кажал.
али мене не ме мрзи, си побарав и повели
Горе лево кинеско е или? А герберот оригинален ли е и дали си ги вреде парите...Мораta знам каков е,на дедо ми му подарив,ловџија е, ама се разочарав кога видов дека не го оддржува...И јас имам една таква мала клешта,а таквата поголема ми се скрши во раката :D битпазарска работа.

Ова е мое EDC
xgoj.jpg

Ножето 5.11 од aliexpress 20 $ ,Leathermanot е Wave од 2002 година ,моментално имам нов електрик
Klarus ST 11 900 lm до сега не сум видел нешто појако а мало
quzp.jpg

и плус прва помош
9cmb.jpg

Ножето 5.11 од aliexpress 20 $ ,Leathermanot е Wave од 2002 година ,моментално имам нов електрик
Klarus ST 11 900 lm до сега не сум видел нешто појако а мало
quzp.jpg

и плус прва помош
9cmb.jpg
Ааа уејв било...А ти си нешто од специјалните сили или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom