EDC (everyday carry)

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
@4NHK0 Пејпал кај нас не е валиден, ти можиш да направиш акаунт и да ставиш шо ти душа сакат во инфо ама картичката нема шанси да ја регистрираш.
ОН: Моето едц варира во зависност какви обврски имам периодот, можеби ќе ставам потака и слика. Добра тема.

абе знам дека е затоа ,ама ова некако чудно ми е...вака ти изглеа многу работи носиш а ? :P :D
Па да,како на првата страна што имам ставено,телефон,некој денар,швајцарец,клешта на преклоп,ноже,понекогаш падобрански конец и ова е ново.Ааа да,електриокт го заборавив :P[DOUBLEPOST=1399320030][/DOUBLEPOST]
@4NHK0 Пејпал кај нас не е валиден, ти можиш да направиш акаунт и да ставиш шо ти душа сакат во инфо ама картичката нема шанси да ја регистираш.
ОН: Моето едц варира во зависност какви обврски имам периодот, можеби ќе ставам потака и слика. Добра тема.
Па стави,едвам чекам некој друг да стави слика,само јас ставам(мноооооогу слики...3-4 :) ) и psy што стави со електрикот и толку...

Еве:
IMG_2815_zps14a2e75b.jpg
.

Последно уредено:
Колку и од каде го набави CRKT ножето?
Од една размена со еден пријател од Пула. Неколку работи беа вклучени, не знам колку точно во вредност испадна.

Ja so mene Bear Grylls go zemam :cool:

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Pa za toa go zemam :D sala na strana kaj da najdam padobranski konec? I od prilika kolku e?

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

me interesira metar kolku e :P
20д метро од арми шопот,од ибеј и 2 месеца чекање.10д метро...кинески нормално.Јас имам многу порачано од ибеј и задоволен сум.[DOUBLEPOST=1400083568][/DOUBLEPOST]
Вие што носите со себе секој ден ножеви и сијалици, каде живеете бе, Амазон?!
Да.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom