Натпревар #4 - Тема: Македонско девојче - китка шарена [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотка највеќе ви фаќа око?

• FliX

Гласови: 46 22,9%
  • Acid

Гласови: 63 31,3%
  • Let 3

Гласови: 48 23,9%
  • Anco

Гласови: 19 9,5%
  • коцка

Гласови: 16 8,0%
  • Zlatikevichius

Гласови: 9 4,5%

• Вкупно гласачи
    201
  • Гласањето е завршено на .
Многу убава идеја со гласањето. Вака го личи натпреварот :)

Многу убава идеја со гласањето. Вака го личи натпреварот :)
супер е вака да, па еве дури очекувам 1% бар од членови да се присатни на темава,па и на други слични натпревари.
А не како во некои теми се бира нешто подобро а само две апликации за натпреварот.
А нели ќе беше „полично“ да не речам поправедно да си беа фотките,само фотки а од кога ќе заврши гласањето да се излезе
со податоци чиви се тие фотки, мада и тогаш мобилките може да работат,како и сега,(или некоја сицилијанска или беровска врска).

супер е вака да, па еве дури очекувам 1% бар од членови да се присатни на темава,па и на други слични натпревари.
А не како во некои теми се бира нешто подобро а само две апликации за натпреварот.
А нели ќе беше „полично“ да не речам поправедно да си беа фотките,само фотки а од кога ќе заврши гласањето да се излезе
со податоци чиви се тие фотки, мада и тогаш мобилките може да работат,како и сега.

@Acid може вака??? Вака нема да се знае кој е админ хихихи

@Acid може вака??? Вака нема да се знае кој е админ хихихи
Веднаш откако ќе ги убедиш модните брендови да ја продаваат облеката без името на брендот, ќе го примениме и ние ова правило... :)

Веднаш откако ќе ги убедиш модните брендови да ја продаваат облеката без името на брендот, ќе го примениме и ние ова правило... :)

Ти фуфка? :P

Аха, апсолутно. Ко демек и онака нема да се знае која фотка е на Анчо, која моја, која на Let3, која е твоја и на FliX :)))
Сите веќе имаат препознатлив стил.

на фото конкурси, фотографиите се праќаат без препознатлива идентификација кој е авторот, така да жирито ја оценува фотографијата без да знае кој е автор, али то се изложби од друг карактер со покровителства со признанија дипломи и медали...

Знаев јас уште пред да прашам,
ама ако случајно се прифатеше,тогаш можеби и фудбал,кошарка и ракомет ќе се играше под маски,па откога ќе заврши натпреварот ќе се извадеа маските,замисли оние од одбрана не знаат кого попрво да чуваат по двајца,само што Антич ќе мораше да игра со кошула.( и замисли во некој тим четири маски со ликот на Меси, Руни, или онај босанац-швеѓанац,како ли го викаа не ми текнува сега.)[DOUBLEPOST=1397238061][/DOUBLEPOST]
Дај прајте ме админ бар за две недели, колку да победам наследниот натпревар :P
Кој те шиша така како нов админ и кој те знае-кој не.Еве ти рецепт за победа ама не кажувај на никој.
Одиш на прва-втора-трета Кајгана собиранка и оп 15 +. (гласа за тебе)
Одиш на собирање чаеви на Три круши, Брзовец и Говрлево,носиш во ранец,наполитанки,кафе и плинско и 1/2 домача и оп 16 +.
Одиш на фудбал на војноно игралиште им пушташ на децана да се исшутираат и оп 21 +.
Одиш на Кајган фото шетанка,до Куклица, Матка и некоја пештера,им го позјмуваш фокусот,блендата и батеријата и оп 17 +.
Одиш на улица Македонија,резервираш и спојуваш 3-4 сепариња,покануваш 15 чупиња и земаш броеви ако е густо на крај да се најдат.
----------мислам нема да ме бришат.

Последно уредено:
Знаев јас уште пред да прашам,
ама ако случајно се прифатеше,тогаш можеби и фудбал,кошарка и ракомет ќе се играше под маски,па откога ќе заврши натпреварот ќе се извадеа маските,замисли оние од одбрана не знаат кого попрво да чуваат по двајца,само што Антич ќе мораше да игра со кошула.( и замисли во некој тим четири маски со ликот на Меси, Руни, или онај босанац-швеѓанац,како ли го викаа не ми текнува сега.)[DOUBLEPOST=1397238061][/DOUBLEPOST]
Кој те шиша така како нов админ и кој те знае-кој не.Еве ти рецепт за победа ама не кажувај на никој.
Одиш на прва-втора-трета Кајгана собиранка и оп 15 +. (гласа за тебе)
Одиш на собирање чаеви на Три круши, Брзовец и Говрлево,носиш во ранец,наполитанки,кафе и плинско и 1/2 домача и оп 16 +.
Одиш на фудбал на војноно игралиште им пушташ на децана да се исшутираат и оп 21 +.
Одиш на Кајган фото шетанка,до Куклица, Матка и некоја пештера,им го позјмуваш фокусот,блендата и батеријата и оп 17 +.
Одиш на улица Македонија,резервираш и спојуваш 3-4 сепариња,покануваш 15 чупиња и земаш броеви ако е густо на крај да се најдат.
----------мислам нема да ме бришат.

Море анчо, ај тоа што не сум во мк коа ќе дојдам ќе се потрудам да направам некои од твоите предлози...ами шо прајме со чупинана хаха и ја сум чупе морееее хаха

Море анчо, ај тоа што не сум во мк коа ќе дојдам ќе се потрудам да направам некои од твоите предлози...ами шо прајме со чупинана хаха и ја сум чупе морееее хаха
и мене ми дојде Ха, Ха, Ха....тогаш го бришиме тој предлог,ставаме друг, пушташ селфи фотка ала Кардишан,на Фејзбук со напомена, за лајк,таму и таму,тогаш и тогаш и т.н.[DOUBLEPOST=1397282811][/DOUBLEPOST]Се уште ништо не е готово,допрва ќе стане интересно,кога ќе се разбудат битолчанине што синоќа со последнион воз
си пристигнаа дома. Слушај ми го зборот. Ацид презими некоја нова финта инаку маф ти работава.

Последно уредено:
Сакаме темааа!!!
Сакаме темааа!!
@Acid !!!
Полк бре,што вику Кумановци,не запињај толку,човекот сега го листа албумот,па кога ќе одбере победничка фотка,дава тема по неа.

Полк бре,што вику Кумановци,не запињај толку,човекот сега го листа албумот,па кога ќе одбере победничка фотка,дава тема по неа.
Ма човекот беше на прошетка до сеа, ама на фејсбук пишува дека веќе се вратил, затоа @Acid сакаме темааа!

Иам само два дена за следната тема, затоа го тупам толку :P

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom