Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Админите прават најубај сликиЌе гласав за тебе, ама Ацид ме зашемети со сликава, па се се промени...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Админите прават најубај сликиЌе гласав за тебе, ама Ацид ме зашемети со сликава, па се се промени...![]()
Дај прајте ме админ бар за две недели, колку да победам наследниот натпреварАдмините прават најубај слики
супер е вака да, па еве дури очекувам 1% бар од членови да се присатни на темава,па и на други слични натпревари.Многу убава идеја со гласањето. Вака го личи натпреварот![]()
супер е вака да, па еве дури очекувам 1% бар од членови да се присатни на темава,па и на други слични натпревари.
А не како во некои теми се бира нешто подобро а само две апликации за натпреварот.
А нели ќе беше „полично“ да не речам поправедно да си беа фотките,само фотки а од кога ќе заврши гласањето да се излезе
со податоци чиви се тие фотки, мада и тогаш мобилките може да работат,како и сега.
Веднаш откако ќе ги убедиш модните брендови да ја продаваат облеката без името на брендот, ќе го примениме и ние ова правило...@Acid може вака??? Вака нема да се знае кој е админ хихихи
Веднаш откако ќе ги убедиш модните брендови да ја продаваат облеката без името на брендот, ќе го примениме и ние ова правило...![]()
Аха, апсолутно. Ко демек и онака нема да се знае која фотка е на Анчо, која моја, која на Let3, која е твоја и на FliXТи фуфка?![]()
Кој те шиша така како нов админ и кој те знае-кој не.Еве ти рецепт за победа ама не кажувај на никој.Дај прајте ме админ бар за две недели, колку да победам наследниот натпревар![]()
Знаев јас уште пред да прашам,
ама ако случајно се прифатеше,тогаш можеби и фудбал,кошарка и ракомет ќе се играше под маски,па откога ќе заврши натпреварот ќе се извадеа маските,замисли оние од одбрана не знаат кого попрво да чуваат по двајца,само што Антич ќе мораше да игра со кошула.( и замисли во некој тим четири маски со ликот на Меси, Руни, или онај босанац-швеѓанац,како ли го викаа не ми текнува сега.)[DOUBLEPOST=1397238061][/DOUBLEPOST]
Кој те шиша така како нов админ и кој те знае-кој не.Еве ти рецепт за победа ама не кажувај на никој.
Одиш на прва-втора-трета Кајгана собиранка и оп 15 +. (гласа за тебе)
Одиш на собирање чаеви на Три круши, Брзовец и Говрлево,носиш во ранец,наполитанки,кафе и плинско и 1/2 домача и оп 16 +.
Одиш на фудбал на војноно игралиште им пушташ на децана да се исшутираат и оп 21 +.
Одиш на Кајган фото шетанка,до Куклица, Матка и некоја пештера,им го позјмуваш фокусот,блендата и батеријата и оп 17 +.
Одиш на улица Македонија,резервираш и спојуваш 3-4 сепариња,покануваш 15 чупиња и земаш броеви ако е густо на крај да се најдат.
----------мислам нема да ме бришат.
и мене ми дојде Ха, Ха, Ха....тогаш го бришиме тој предлог,ставаме друг, пушташ селфи фотка ала Кардишан,на Фејзбук со напомена, за лајк,таму и таму,тогаш и тогаш и т.н.[DOUBLEPOST=1397282811][/DOUBLEPOST]Се уште ништо не е готово,допрва ќе стане интересно,кога ќе се разбудат битолчанине што синоќа со последнион возМоре анчо, ај тоа што не сум во мк коа ќе дојдам ќе се потрудам да направам некои од твоите предлози...ами шо прајме со чупинана хаха и ја сум чупе морееее хаха
Полк бре,што вику Кумановци,не запињај толку,човекот сега го листа албумот,па кога ќе одбере победничка фотка,дава тема по неа.
Ма човекот беше на прошетка до сеа, ама на фејсбук пишува дека веќе се вратил, затоа @Acid сакаме темааа!Полк бре,што вику Кумановци,не запињај толку,човекот сега го листа албумот,па кога ќе одбере победничка фотка,дава тема по неа.