18 годишен Охриѓанец од исламска вероисповед дел од мрежата на Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата Deleted member 54216
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за да им се плати превоз до саканата дестинација на сите вакви што ги трпи оваа територија. Барем знаеш дека никогаш нема да се вратат + никој нема да си испрља раце. Не ме чудат постапкиве искрено со оглед на тоа која класа на народ е заслепен од религијата, поготово оваа.

Не го фаќа него канцер. Кога си на праведниот пат на џихадот и болестите бегаат од тебе.

Штознам. Пуно наш не уверува како нема шанси верска доктирна да зарази кечиња, а на Косово рушат статуи на мајка Тереза, врбуваат се и сешто по затвори, кој да пропагира, кој во Сирија, кој да спрема бомбашење кога ќе дојде право време, Смилковци, нема потреба да го повторам тоа. Кога се гордееш што си дел од најнеписмениот народ во Европа+верска милитантна идеологија, секој има причина да биде загрижен.

Штознам. Пуно наш не уверува како нема шанси верска доктирна да зарази кечиња, а на Косово рушат статуи на мајка Тереза, врбуваат се и сешто по затвори, кој да пропагира, кој во Сирија, кој да спрема бомбашење кога ќе дојде право време, Смилковци, нема потреба да го повторам тоа. Кога се гордееш што си дел од најнеписмениот народ во Европа+верска милитантна идеологија, секој има причина да биде загрижен.
Порано тоа, сега и јас се убедив што може да направи верската доктрина, за жал. Само игнорантите можат да бидат мета на таква ефтина манипулација, ми се гади од нив.

Албанската елита и секој разумен албанец се знае кон што се настроени, првите чекори се направени за овие лигуши, Косово им ја одзема државјанството, Албанија ги затвора, мислам дека овие постапки се за пофалење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom