Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
c c c c poza :) site so naocari za sonce, ja od sto moram si gi nosam moite normalni cvikeri :D ali jbg police, si gi sakam, epten mi se sehi :D

Јас сакам вакви, ама многу се скапи :( :( :( :( - факинг Бекам ги рекламира и ради тоа се уште поскапи

2892m.jpg

Police S 2892M
ова е единствената цвикера која сакам да ја имам јас како мањак за цвикери,а и добро стојат,одамна им го имам фрлено меракот али многу ме мава по џеб оној бекам ми ги уништува сите планови :pos: :pos:

Gucci се разбира od it земени...или носи какви сто треба или никакви
не сега ке речете серам пазарски наочари...тоа ти е направа за расипување на вид неможе да се нарече наочара

Си најдов едни стари ray ban наочари, дури и малку се големи за мене, но се спомен од татко ми, така да си ги носам и не ни помислувам да купам други :icon_cool Малку рамките се раштрафени, но мене ми се супер :icon_bigg

jas mnogu sakam da nosam naocari , ama stvarno ne mi stojat , kako klovn sum pretezno ... do sega ne sum nasol nesto :toe:

Ja si najdov edni naocari u Belgrad na kalemegdan,na klupa ostaveni nekoj si gi zaboravil,ama epten mi se pogodija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom