Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
gggge2.jpg

:):):)

јас ги сакам Ray Ban пилотскине. :)

Ааа да добри се на Ray Ban..А и ка ќе ми текне, треба очила да си купам....

Сакам добри очила ама ретко носам, летово имав едни што ми се допаѓаа ги скршив и во целина сите завршија така несреќно, за жал не можам баш да уживам во такви трендовски за имиџ или против сонце зашто имам потреба од очила со диоптер освен да најдам некои невообичаени рамови па да прилегаат на тие за сонце.

sever.jpg

Многу се законски !!! Сакам вакви еднииии ... :bilor:

82978307_a75dfa5d74.jpg

Kenneth%20Cole%20Sunglasses%202006.jpg

090406_L4L_sunglasses_a.jpg

top10_sunglasses4l.jpg

LAM16076APM_XL_1.jpg

windshield_yb7p8_blck.jpg

И покрај тоа што наочарите сеа убавите се многу скапи купив минатата година за роденден, Т.Е ми беа подарок од мама...
Исти се како на третата слика, али ептен сакам како шо се на првата, сеа ке си купам за брзо али не скапи поевтинки некои!

ја си носам вакви:

1ba128_lg.jpg

али моментално пошто не знам кај ми се (деновиве ми се изгувија) си носам едни од 70ите шо биле на дедо ми. е слика од тие не ви ставам :)

mischa-ray-ban.jpg

Misha Barton и ray ban очила за сонце

police_s2999s.gif

police МОЈАТА ОМИЛЕНА ЦВИКЕРА

BabyGirl^^^ напиша:
Ooo, имав вааакви ... Цело лето и есен ги носев и на крај ги изгубив некаде !!! Колкууу ми беа убави, BabyGirl одличен избор :devojkr:

ashleesimpson_sunglasses_newnose.jpg

sunglasses.jpg

Oвие се исто мнооогу убави ... :OK:

Veke dolgo vreme se dumam dali da dadam 100-120 evra za sunglasses, ama odluciv letovo da zemam edni pa sto saka da e. Sega imam edni ckart RayBan ama vrsat rabota. Ovie sakam da gi kupam Police
police_s.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom