Натпревар #3 - Тема: Мојата „чудесна“ земја! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможев да најдам ваму сиромаштија. А просењето е забрането, така да останува една фотка од Албанија на најтуристичкото место Ксамил, на сама плажа:

4195
by leandra on Кајгана форум

Рокот за пријавување е до сабота на полноќ, затоа ако мислите дека имате фотографија која одговара на темата уште утрешниот ден ви е за споделување

Денес е последен ден за пријавување, побрзајте! :)

Еве ме и мене ;)
Набрзина сликано, но едноставно сакав да учествувам.
се надевам дека правилно ја имам споделено сликата, прво во албум, па линк до неа
4198

не е така, .... вака?
4520-1395486110-7ff1b8e3ff49c5e0430a5050e3569a60.jpg

Еве ме и мене ;)
Набрзина сликано, но едноставно сакав да учествувам.
се надевам дека правилно ја имам споделено сликата, прво во албум, па линк до неа

не е така, .... вака?
Мал совет, кропни ја сликата оти има многу непотребни информации на неа, појачај острина дај вигњете, значи сцената не ти ја криттизирам добра е само техничкиот дел, нешто овака направи (или земи ја ова стави ја сепак е твоја фотка, јас само технички малце ја подобрив

4520-1395486110-7ff1b8e3ff49c5e0430a5050e3569a60.jpg

Мал совет, кропни ја сликата оти има многу непотребни информации на неа, појачај острина дај вигњете, значи сцената не ти ја криттизирам добра е само техничкиот дел, нешто овака направи (или земи ја ова стави ја сепак е твоја фотка, јас само технички малце ја подобрив

Прегледај го приврзокот 87455
друже, ТОТАЛНО си во право, но руки сум, така да ми останува само да си играм малку со ефектите.
ако успеам денес нешто да поправам ОК, ако не, нека биде како што е оргинал, сепак ако веќе се натпреварувам, нека биде со мои “перја“, нели?[DOUBLEPOST=1395490626][/DOUBLEPOST]што е ова “вигњете“???
еве набрзина нешто поправено, ..........
4521-1395490495-ddbae2e9ec4c42755ad0cef0d9991f07.jpg

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1395490626][/DOUBLEPOST]што е ова “вигњете“???
тие како подзатемнети делови на фотографијата по крајовите, оригинал настанува од карактеристики на објектив но се додава и вештачки ради ефект

4184
by Anco on Кајгана форум

Еве и од мене, конечно! Имав неколку фотографии на ум за овој избор, но тематски беа многу слични со некои други веќе пријавени, а се разбира - со послаб квалитет. Затоа се одлучив да прикажам еден друг аспект од Мојата „чудесна“ земја - прекрасните предели, недопрени од човечката рака... буквално! :rolleyes:

#3 Мојата „чудесна“ земја
by Zlatikevichius on Кајгана форум

Пријавувањето на фотографии е завршено, сега @Acid со своите вештини ќе ни отвори тема за гласање кое ќе трае до следната сабота на полноќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom