Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мал совет, кропни ја сликата оти има многу непотребни информации на неа, појачај острина дај вигњете, значи сцената не ти ја криттизирам добра е само техничкиот дел, нешто овака направи (или земи ја ова стави ја сепак е твоја фотка, јас само технички малце ја подобривЕве ме и мене
Набрзина сликано, но едноставно сакав да учествувам.
се надевам дека правилно ја имам споделено сликата, прво во албум, па линк до неа
не е така, .... вака?
друже, ТОТАЛНО си во право, но руки сум, така да ми останува само да си играм малку со ефектите.Мал совет, кропни ја сликата оти има многу непотребни информации на неа, појачај острина дај вигњете, значи сцената не ти ја криттизирам добра е само техничкиот дел, нешто овака направи (или земи ја ова стави ја сепак е твоја фотка, јас само технички малце ја подобрив
Прегледај го приврзокот 87455
тие како подзатемнети делови на фотографијата по крајовите, оригинал настанува од карактеристики на објектив но се додава и вештачки ради ефект[DOUBLEPOST=1395490626][/DOUBLEPOST]што е ова “вигњете“???