Натпревар #2 - Тема: Луѓе и работа [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија ви се допадна највеќе?

• Вкупно гласачи
    59
ако не, ТИ си главучот :pipi:

Му пишав на TTboY за да се договориме за тема за следниот број. Се надевам дека ќе ми врати до вечер. Ако не, што праиме?
Па не е доделување на Нобелова награда, ќе поставиш ти нова тема

Еве го TTbooY ☺ Фала на сите што гласавте за мојата фотκа, а темата за наρедната недела може да ја постави Zlatikevichius аκо се сложува, оти на TTbooY главата му е нешто матна и не му се мисли хихи

Sent from my LG G2 using Tapatalk

не приметив вака ко се затвараше гласањето... да не е ова севернокорејски систем??
Не бе, веруј не сум манипулирал ништо... Скраја да е :)
Анкетата сама/автоматски се затвора иначе, 7 дена по отварањето. И јас не загледав кои се победници, само се водев по твојот пост :)

Како и да е, јас се повлекувам. Да не испадне дека „админот манипулирал“, ќе почекам до некој нареден натпревар :)

Не бе, веруј не сум манипулирал ништо... Скраја да е :)
Анкетата сама/автоматски се затвора иначе, 7 дена по отварањето. И јас не загледав кои се победници, само се водев по твојот пост :)

Како и да е, јас се повлекувам. Да не испадне дека „админот манипулирал“, ќе почекам до некој нареден натпревар :)
јас мислев во сабота на полноќ да се затвара гласање... пошто ако се закасни пола ден ваму пола ден таму полека ќе се поместуваат термините, вака како и да е сабота полноќ затворени пријавувања, сабота полноќ затвораме гласања, недела цел ден има за нова тема ако не се јави победнико ти или некој модератор на фото - ќе стави нова тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom