kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
ако не, ТИ си главучот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е доделување на Нобелова награда, ќе поставиш ти нова темаМу пишав на TTboY за да се договориме за тема за следниот број. Се надевам дека ќе ми врати до вечер. Ако не, што праиме?
не приметив вака ко се затвараше гласањето... да не е ова севернокорејски систем??Чекајте бе. И јас сум имал 8 гласови![]()
Не бе, веруј не сум манипулирал ништо... Скраја да ене приметив вака ко се затвараше гласањето... да не е ова севернокорејски систем??
јас мислев во сабота на полноќ да се затвара гласање... пошто ако се закасни пола ден ваму пола ден таму полека ќе се поместуваат термините, вака како и да е сабота полноќ затворени пријавувања, сабота полноќ затвораме гласања, недела цел ден има за нова тема ако не се јави победнико ти или некој модератор на фото - ќе стави нова тема.Не бе, веруј не сум манипулирал ништо... Скраја да е
Анкетата сама/автоматски се затвора иначе, 7 дена по отварањето. И јас не загледав кои се победници, само се водев по твојот пост
Како и да е, јас се повлекувам. Да не испадне дека „админот манипулирал“, ќе почекам до некој нареден натпревар![]()