- Член од
- 11 декември 2008
- Мислења
- 398
- Поени од реакции
- 212
ме занима дали се продават некаде делови за самострел колку им е цената и може ли да се пракаат по пошта и кои делови се поиздржливи квалитетни ако знае некој нека пише позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едно време беа слободни за продажба па после со закон се класифицирани како оружје за кое ти треба дозвола, ако е се уште така, би требало делови за него како и делови за оружје - со дозвола.ме занима дали се продават некаде делови за самострел колку им е цената и може ли да се пракаат по пошта и кои делови се поиздржливи квалитетни ако знае некој нека пише позз
Провери у Микеи (кај Јосип Броз ) и у трговски на 3 - ти спрат до еко -шопинг у продавницата за оружје (не ми текнува на името) .ме занима дали се продават некаде делови за самострел колку им е цената и може ли да се пракаат по пошта и кои делови се поиздржливи квалитетни ако знае некој нека пише позз
тука е проблемо друже што не сум од Скопје затоа и пишам дали има нарачки преку интернет и некоја нивна страна да ги видам цените за да израчунам колку ке ми излезе нарачкатаПровери у Микеи (кај Јосип Броз ) и у трговски на 3 - ти спрат до еко -шопинг у продавницата за оружје (не ми текнува на името) .
Аааааа ок тогаш,sorryтука е проблемо друже што не сум од Скопје затоа и пишам дали има нарачки преку интернет и некоја нивна страна да ги видам цените за да израчунам колку ке ми излезе нарачката
На ибеј нема ништо од самострели,воздушни пушки и огнено,а на амазон има буквално се,од димни бомби до муниција,од пиштоли до лакови и сл...Аааааа ок тогаш,sorry
За интернет страна не верувам дека имаат ...
Друже за Микеи (позади ЈБТ ) ме прашува дали имаат нет страницаНа ибеј нема ништо од самострели,воздушни пушки и огнено,а на амазон има буквално се,од димни бомби до муниција,од пиштоли до лакови и сл...
Таман е де,грешка напишав...Друже за Микеи (позади ЈБТ ) ме прашува дали имаат нет страница![]()