Maxthon browser.

• Креатор на темата Креатор на темата streetbond2005
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Za site onie na koi im lagira im secka i se nerviraat so chrome ili firefox, probajte go ovoj browser.
Veke nedela dena go koristam i niednas ne mi lagiralo video a imam kompjuter star preku 7 godini.
Site bookmarks mi gi sinhronizirashe taka da ne mi nedostasuvaat voopsto chrome i firefox.Pisete vasi mislenja ako go koristite.
http://www.maxthon.com/

Морам да признаам со брзината сум пријатно изненаден.

Ја Torch од скоро почнав да го користам , и искрено презадоволен сум дури побрз е и од Chrome (според мене).

Многу се битни безбедноста и користењето на Plugin-ите. На Maxthon и уште некои понепознати browser-и скоро и да нема никој од плагините кои ми требаат.

Побрз е од Хром, дефитивино. Ама е многу несигурен и небезбеден за користење. Сеуште е рано да се форсира броузеров затоа што треба уште многу работа да се направи со него, засега е само брз, додека плагините и безбедноста не се препорачливи. Ама ако продолжат со добра работа сигурен сум дека ќе биде огромна конкуренција на Хромот кој во последно време е крш.
Разлистајте ривјуа на YouTube и по интернет за Макстон и ќе видите за што зборувам.

ќе се најде за проблематични стримови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom