Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3,55 на Долгополов и 5,70 на Иснер... 20 квота. Не треба ништо повеќе. :)

Не си ги фрлај џабе парите Игор :)

На Иснер и те како вреди да се проба, за Долгополов, троа малце потешко дека ќе го совлада Федерер. Башка сега од кога Федеринка испаднаа од дубл турнирот, Федерер многу нормално дека ќе биде сконцентриран на овој полуфинален дуел.
За Новак ми е дискутабилно дали ќе го совлада Иснер, ако не ги скроте сервисите на американецот ќе има многу проблеми..

Ќе видиме, и Иснер не блеска, не е константен, и на него му се случуваат падови, особено во вториот сет. Сепак мислам дека првиот сет ќе биде најбитен, ако го земе Џон ќе има големи шанси да го добие мечот, а ако го изгуби нема теорија да тепа.

ebati glupite organizatori , kaubojci , Federer i Dolgopolov tochno na pladne , Federer ke go glumi Gregori Pek.
Ne im ja razbiram logikata , zoshto ne se igra vo popladneven termin , posebno koga Indian Wells e vo pustina . Ili fetish im e da gi gledaat teniserite kako se zaslepuvaat od sonceto

ebati glupite organizatori , kaubojci , Federer i Dolgopolov tochno na pladne , Federer ke go glumi Gregori Pek.
Ne im ja razbiram logikata , zoshto ne se igra vo popladneven termin , posebno koga Indian Wells e vo pustina . Ili fetish im e da gi gledaat teniserite kako se zaslepuvaat od sonceto
Тој што ќе ги откупи тв правата го диктира тајмингот. Памтам на Олимпијадата 2008 NBC ги имаше откупено целосно правата за пливањето и ги наместија финалињата да се од 8 сабајле по кинеско време само за Америка да го види во нормално време подвигот на Фелпс. Така е и тука сигурно.

Мoney, money, money..

Ветерот го еба првиот полуфинален меч. Изгледа лесно ќе се справи Федерер против Долгополов.

Последно уредено:
Толку од Долгополов. Ајде бар во топ 5 да се врати Федекс упм грев ми е да го гледам на вакви позиции.

Да не беше ветерот, ќе тепаше Долго.
Not.

Федерер беше импресивен, поготово на ритерн, удари во трк, како и генералната агресивност.

Толку од Долгополов. Ајде бар во топ 5 да се врати Федекс упм грев ми е да го гледам на вакви позиции.
Влага у топ 4 по завршувањето на турниров, без разлика на тоа што ќе направи во финалето, ако добро пресметав. Само за во Мајами пак ќе биде на истата позиција како што беше во Индиан Велс.[DOUBLEPOST=1394916288][/DOUBLEPOST]
Да не беше ветерот, ќе тепаше Долго.
Not.

Федерер беше импресивен, поготово на ритерн, удари во трк, како и генералната агресивност.
Секако дека ќе тепаше.
coffee.gif
:D
Нема Алекс оружје за Федерер, не може да го пробие од основната линија, а и против Федерер не делуваат неговите чудни удари, тоа може против Андерсон, Карловиќ и остала багра такви цепеници. Федерер паметно со слајс го сецкаше и чекаше грешки, башка бекендот одлично му функционира, ритернот исто. Во најдобра форма е Роџер во моментов.

Последно уредено:
Isner servira nenormalno...ali i Nole na takov % na 1 servis na John reternira fenomenalno,Bernardez konj kakva greshka napravi

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Isner servira nenormalno...ali i Nole na takov % na 1 servis na John reternira fenomenalno,Bernardez konj kakva greshka napravi

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Слабо сервира Иснер денес, а воглавно и на турниров. Помалку асови мава, а и доста брејк топки дозволува за разлика од лани. Не е толку солиден сега на своите сервис гејмови.

А, после овие 3 неискористени сет топки ќе падни психички јас мислам, еве одма Ноле го брејкна. Мислам дека и нема долг втор сет да гледаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom