Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако испадне денес може директ да иде у пензија и веќе никогаш да не фати рекет во рака. Гонзалес е смешен тенисер, не смее Ноле да дозволи да изгуби повеќе од 3-4 гема, се над тоа би било огромно изненадување. Треба до финале лесно да отиде Новаче, мора да го искористи поволниот ждреб.
Ех сеа и ти за во пензија, ако гледаме така многу добри тенисери, во врвот на атп турот до сега требаше да се во пензија.
Може и повеќе од 4 гема ќе загуби, ама да го загуби и мечот, мислам дека и најголемиот песимист тоа не смее да си го замисли.
Се сложувам дека отворен му е патот до финале, дур таму може да се сретне со Мареј кој не е во препознатлива форма, па и со него не би требало да има посериозни проблеми, но..

Хантукова е најубава тенисерка, не се трескајте од земја (кај курац се наоѓа тоа смајлито на Стеф?)

Така иде зборот, не дека мора стрикно у пензија да иде. Овој Гонзалес е ужас, земјаш типичен, на тврда игра два пати годишно, треба без една нога со замижани очи да го прегази.

А за Мареј, ако он стигне тука во финале, ќе си го избришам акаунтот и ќе те частам 100 000 евра у кеш одма. Он уште утре ќе изгуби од Раонич.[DOUBLEPOST=1394556668][/DOUBLEPOST]
Хантукова е најубава тенисерка, не се трескајте од земја (кај курац се наоѓа тоа смајлито на Стеф?)
Не е битно, тоа само јас го користам во посебни моменти.
coffee.gif

Така иде зборот, не дека мора стрикно у пензија да иде. Овој Гонзалес е ужас, земјаш типичен, на тврда игра два пати годишно, треба без една нога со замижани очи да го прегази.

А за Мареј, ако он стигне тука во финале, ќе си го избришам акаунтот и ќе те частам 100 000 евра у кеш одма. Он уште утре ќе изгуби од Раонич.[DOUBLEPOST=1394556668][/DOUBLEPOST]
Не е битно, тоа само јас го користам во посебни моменти.
coffee.gif
Абе ова со 100.000 евра, да беше на збор сеа ќе го немаше
coffee.gif

:noze:

Бушар 5-0 губи од Халеп. Далеку е од нивото на најдобрите, има уште многу фурни леб да јаде за да стигне до таму, а помалце да се слика и да прави фотосесии.

Откако ја спомнав Халеп гем не зема. :pos:

Sinoka Dolgopolov ne beshe tolku dobar kolku shto Nadal beshe slab , slab vo smisol da nema snaga vo udarite. Edno e da nemash kondicija , drugo e da nemash sila vo udarite.Mavaa i dvajcata forhend spinovi po dva metra nad mrezata , kako na rekreacija , nebare treniraat top spin . Do terenot li e , ama eve sega gledam i Verdasko i Gaske ista prikazna .Nadal mi deluva kako izdishan balon , pred penzija , a pochetok na sezona e . Ako i vo Miami e vakov , kako ke ja istera sezonata do kraj kojznae .Aj sega da mi se izraduvat ochite pa da vidam malku mashki tenis , silni ramni udari , mislam na Novak a i Gulbis-Dimitrov . Moja prognoza , Gulbis go dobiva Grigor

Лопез губи 6-1 од Кукушкин :cuc:

Абе дигна едно време ниво Надал, во вториот сет тоа, ама пак чуден беше, чудни грешки, некои зицери промашуваше, маваше 5 метарски аути, што на него реално многу ретко му се случува. Ќе видиме, ја би да го прескокне Мајами ако има некакви проблеми со грбот, а ако нема нека игра затоа што му требаат мечеви да си ја врати формата.

Мене едно не ми е јасно, како е можно Мареј со секој одигран меч да станува се полош и полош? Обично кога играш повеќе мечеви формата се крева, а овој од АО па до сега само назадува, камен невиден е.

Marej ja nema taa ,, ludachka,, defanziva , ne e tolku brz kako pred operacijata . Inaku , ne nazaduva od mech vo mech , si go drzi nivoto , od vrakjanjeto non stop si e drvo .
Novak go pegla Gonzalez lesno lesno , go podiga nivoto ,ama ne e kako shto go znaeme , pak e bez zdiv kaj podolgite razmeni .Gonzalez definitivno go ima najsmeshniot stav koga servira , kakva faca zamizena pravi koga nishani so reketot ,priceless .

Утре очекувам Марин да земе сет, а зошто да не и да победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom