Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ај не зајбавајте, Џорџи. Секоја чест за неа ја победи Шарапова, ама како? Тава исто идеше преги со Мареј, требаше и он да загуби ама се извади на крајо, се со цел да се поправи.
Ајде сега ќе гледаме Џорџи и Панета, прекрасен тенис .. :facepalm:

Инаку и ја го чекам Надал затоа ги фатив на тв.
Vamos.

П.С. Само јас ли мислев дека Сепи ке зема 5-6 гема вкупно на Вавринка а можда и сет? :(
А зошто па да помине Шарапова кога со ништо не го заслужи тоа? Дрво некастрено, терен не можеше да погоди. И да, Пенета игра многу убав тенис.

А за Сепи, изгледа само ти си очекувал, затоа што Сепи се распаѓа сезонава, не може меч да добие а не па сет против Вавринка, кој очигледно е во уште подобра форма во однос на Австралија.

А зошто па да помине Шарапова кога со ништо не го заслужи тоа? Дрво некастрено, терен не можеше да погоди. И да, Пенета игра многу убав тенис.

А за Сепи, изгледа само ти си очекувал, затоа што Сепи се распаѓа сезонава, не може меч да добие а не па сет против Вавринка, кој очигледно е во уште подобра форма во однос на Австралија.

Џорџи сигурно нема да изигра така против Панета како што изигра денес (нека ме демантира). Затоа сакам Шарапова да оди понатаму, можи ке дојде при себе и ќе се бори.

Инаку за Вавринка не веруват дека вака ке изигра, Сепи ми делуваше добар по шо се бореше против Квери у првата рунда.

Џорџи сигурно нема да изигра така против Панета како што изигра денес (нека ме демантира). Затоа сакам Шарапова да оди понатаму, можи ке дојде при себе и ќе се бори.

Инаку за Вавринка не веруват дека вака ке изигра, Сепи ми делуваше добар по шо се бореше против Квери у првата рунда.
А Шарапова со оваа игра сигурно ќе ја добиеше Пенета.
coffee.gif

Ne izdrzav da go gledam Rafa... ja preteraa site sto bea pred nego. Ajde se nadevam deka ke igra poagresivno i posamouvereno vo sporedba so mecot protiv Stepanek.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ne izdrzav da go gledam Rafa... ja preteraa site sto bea pred nego. Ajde se nadevam deka ke igra poagresivno i posamouvereno vo sporedba so mecot protiv Stepanek.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Сеа почнува, ако не ти се брза можеш да го погледнеш барем во прв сет.

Од кога шампионите мораат да победуваат во своите мечеви, па макар и кога играле лошо?

Мареј, Надал?
Изгубија ли?
Како и да е, Шарапова си оди дома, сепак ова е ЖЕНСКИ тенис, све е могуче.

Ајт Рафа почнува.

Мареј, Надал?
Изгубија ли?
Како и да е, Шарапова си оди дома, сепак ова е ЖЕНСКИ тенис, све е могуче.

Ајт Рафа почнува.
Надал изгуби од Вавринка на АО, а Вавринка пред тоа не беше шампион. Од Росол исто. :unsure:

Го отупеа дур да почне, гледам прв сет и на спиење, сабајле прва смена :(

Долгополов ги потроши сите 3 челинџа во првите 3 гејма, дури и публиката му се смееше:LOL:

Долгополов ѕвер со челенџите, за 3 гема ги спичка.

Надал во опасен, преопасен канал.

Долгополов цела кариера на се' или ништо иде пука секој удар го боли цеф

11 посто поени на втор сервис за Рафа! Не верувам дека на некој меч имал ваква статистика?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom