Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кис од увек ради такви работи губела, инаку каков напаѓачки потенцијал лежи во неа... Ама многу греши...

Оваа ти е модерна Серена,долга рака,raw power..И треба тренер со цврста рака,да ја среди психолошки.
Овој талент ако не го искористи,нека се самоубие.

Зелена е уште во паметот,преочигледно е.[DOUBLEPOST=1394237889][/DOUBLEPOST]Има кој да ја замени достојно Јанковиќ во тој лузерскиот менталитет.Со Вознијацки тука се.

Баш ме интересира статистиката,сигурно над 45 нефорсирани грешки имаше.

Прва победа на Винчи сезонава.:P

Последно уредено:
Вознијацки ја гледав, ми изгледа прилично сигурна и мислам дека не и бега финале, според мене.

Ах ах, ја еба мечката и ти со финалето. :D Жени се ова се е возможно, може како партал да летне од некоја далеку послаба од неа. Јас Халеп типувам дека ќе иде далеку, страшна е Романката. :)

Инаку Азаренка вчера имаше повреда али го доигра мечот, а овој гиф најдобро ја доловува нејзината состојба вчера.
igwV6y4rTa0X9.gif

11 дупли грешки, однос винери/неизнудени 16-43. Мислам дека не ни требаше да игра на турниров Вика...

НемогуЌе за жени прајте муабет.
Кај отиде потфорумот.:oops:
@Stefan-kobe ;)
Па и онака никој ништо не коментира, така да не гледам проблем ако се коментира за жени. :D А вчера и немаше некој интересен меч во машка конкуренција, освен можеби што е вредно да се спомене победата на Тием над Косаковски. Продолжува со одличните игри Тием, реков и лани, запамтете го овој момак, ќе биде набрзо одличен играч.

П.с. @Crazy in Love
Види го Фотосов ги хејта жените. :icon_lol:

Последно уредено:
За тоа денеска испаѓаат фаворитите на терен, Федерер, Мареј, Надал.

Дап, и Вавринка исто, таман имаме можност да видиме во што форма се. :)

А пазете, во БетСити Азаренка беш прв фаворит за да освои. :pos:

Јанович дебакл доживеа, а го имаше мечот у свои раце, Ивановиќ мука мучи против Свитолина, си префрлаат брејкови.. шта реќи.

ВТА-ва е не се знае кој пие кој плаќа. Нема да ме изненади на некоја да и текне на меч поен да се откаже.

Na Fedex samodoverbata e over max,ne sum go gledal so vakva samodoverba poslednive 2 godini.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom