Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дел од бекхенд паралелите на Гулбис денес беа, out of this world.

kao be nole od ovoj set izgubi :pos:, ja legnav posle prviot, vidov dva gejma od vtoriov ali seriozno, ova trebalo da bil nekoj enormen pad u igrata sto dozvolil Gonzalez set da mu zeme, pa tretiot pak stara prikazna. Ogromni oscilacii ima Nole ocigledno u igrata, ic ne sum zadovolen kako go tera pocetokov na sezonava, ama pa lani super pocna, ocajno zavrsi, se nadevam sega obratno ke e.

Гулбис може и да не ми е пријатен како однесување, но за натпреварот вечерва нема што да се рече - освои го заслужено.
За Григор - останува ни задоволство што и во двата негови натпревари во Indian Wells, успеа да добие признанието за Hot Shot :)

kao be nole od ovoj set izgubi :pos:, ja legnav posle prviot, vidov dva gejma od vtoriov ali seriozno, ova trebalo da bil nekoj enormen pad u igrata sto dozvolil Gonzalez set da mu zeme, pa tretiot pak stara prikazna. Ogromni oscilacii ima Nole ocigledno u igrata, ic ne sum zadovolen kako go tera pocetokov na sezonava, ama pa lani super pocna, ocajno zavrsi, se nadevam sega obratno ke e.
Го снема од теренот во вториот сет, огромен пад следеше, тоа е она што го зборев пред некој ден, а и во Дубаи, физички не е на максимумот и тоа многу ме чуди. Не покажуваа емоции, го нема она неговоно стандардно викање, бодрење и слично и едноставно Ноле без такви емоции не е Ноле. Не знам што му се дешава најискрено...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Гулбис мачка :D ! Ајде до титула Ернестс !

Пуштете си Фоњини-Долгополов и уживајте во тенисот. Каков цар е Фабио, уживам кога го гледам, луд, талентиран, увек расположен за карање=Win win комбинација. :D

bye.gif
bye.gif
Енди

Ја Мареј стварно би го казнил, т.е би покренал истрага против него. Епа неможе после секој поен да се фаќа за колкот и да прави болни гримаси, а после по 5 минути да трча како ЛУД.

Виси на конец работава со Станко.

Ептен сакам да гледам дуел Федерер-Вавринка, дај нека не се заебават! :)

Ех море Станчо станчо ....

Лузер лузер лузер, засекогаш ќе останеш лузер, марш! :mad:

Опасен тенис.....2 мега агресивни тенисери, мелем за очи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom