Иницијаторите и инвеститорите на најголемиот холокаост

• Креатор на темата Креатор на темата spiros
  • Време на започнување Време на започнување

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
.

Тивок е најголемиот холохаост во историја на човештвото, а жртвите немаат нити можност да го подигнат сопствениот глас.

Биди ти нивниот глас и приклучисе на темава, која ги има иницијаторите и инвеститорите на најголемиот холокаост воопшто.

Јас денес немам браќа по тело, бидејќи моите две братчиња било отепани, дури пред да го видат светлото на овој свет.

:(:(:(

.

Спире шо збориш бе ? Ако ти е за абортус темава, веќе имаме такво во дом и семејство .

пс А кој ги отепал твоите две братчиња ?

.

Тивок е најголемиот холохаост во историја на човештвото, а жртвите немаат нити можност да го подигнат сопствениот глас.

Биди ти нивниот глас и приклучисе на темава, која ги има иницијаторите и инвеститорите на најголемиот холокаост воопшто.

Јас денес немам браќа по тело, бидејќи моите две братчиња било отепани, дури пред да го видат светлото на овој свет.
.
:pos: Ај од третпат може ќе го погоди.

Спирче, ај пошо гледаш.. одма галама кренаа, дај објасни им подетално за шо се работит.. Ама не пак некој говор да напишиш, туку на нашки јазик.. на селски :icon_lol:

@spiros

.

:(:(:(

.
Спиро, имаш како немаш. Твоите братчиња отишле право кај госпо, чунки биле многу арни. Ти ќе се помачиш троа поише. Галиба и ти ќе заарниш некогаш и ќе ојш при нив.

291886_2264525965873_730546299_n+%281%29.jpg

Можи не е за абортус, можеби некој го издркал и свршил во палома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom