Fox international channels

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.452
Поени од реакции
8.650
250px-New_FIC_logo.png
Fox international channels е подружница на американската компанија Fox Entertainment Group .​
Имаат свој бренд канали : Fox,Fox movies,Fox life,Fox Crime,Fox Traveler,FX,National Geographic,Nat Geo Wild,Nat Geo Music,Nat Geo Adventure,24 kitchen,Baby tv и многу други​
Тука најмногу ќе моабетиме за каналите кој ги има на балканот и екс ју државите.​
Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Serbia, Macedonia, Kosovo, and Albania​
National Geographic Channel (HD)​
Nat Geo Wild (HD)​
Nat Geo Music​
Fox Crime (HD available in SBB)​
Fox Life (HD available in SBB)​
Fox Movies (HD available in SBB)​
Fox (HD available in SBB)​
BabyTV​
Sky News (distribution, owned by British Sky Broadcasting)​
24Kitchen (HD available in SBB)​
Phoenix Chinese News and Entertainment Channel​
Што ќе гледаме на каналите FOX во месец Март​
250px-FIC_Logo.svg.png

Па ХБО е и класа над Фох, тоа се знае.
За Фох можам да кажам дека имаат убава програма, ама пример за рајата. Даваат просечни, мех серии, и понекогаш добро филмче на каналот за филмови. Нивниот фокус за рајата се најубаво согледува преку разните емисии кои ги има, и се типични американски.:D
Али како и да е, респект за каналов затоа што како мал ми служеше како увертира во американскиот свет на серии, и таму почнав да гледам првпат серии.:)

Од утре ќе има промена на Fox Life .Ново лого ,нови шпици и каналот ќе има и шoуа .

еве кое е првото шоу ,а и плус видете го новото лого и шпици

На Fox Life и Fox Crime не сум налетал на нешто интересно до сега, ако има нешто интересно нека каже некој. Има една интересна на National Geographic за дроги е, Нарко Бизнис се вика, баш вчера ја гледав, ама ја нема секој ден мислам :unsure:

Fox Life, Fox Crime, FOX и FOX Movies ги фаќам на тв. На првите 2 не гледам ништо, понекогаш некои серии, на втората гледam Futurama i Family Guy, а на последната има нон стоп филмови, секогаш гледам на неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom