Правила за однесување во дискотека

• Креатор на темата Креатор на темата flashjuventus
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се залагам за диска без граници. :D

Највеќе ме иритира "дој да завртиме еден круг да видиме кој има" а тоа клубот крца нема место да се дише битно они ќе вртат кругови во случај некој да не пропуштиле па утре нема да им верува дека искочиле.

Далеку од келнер но невреди за 20 30 да ситничариш. ситничарските души се мизерија
Не е работата за ситничарење, него сум бил и во ситуација каде што и 60 ден. кусур не сакаа да вратат. Негова должност е да ти врати кусур, мене не ме интересира каде ќе бара ситни, нека се снајде. А ако сака да му дадам бакшиш ќе го направам тоа без на тој начин да ми зима пари.

Никогаш не се противи и не ги провоцирај дечките од обезбедувањето најчесто се поврзани со големи мајмуни кои и се лижат на власта па голема е веројатноста да завршите на интензивна нега и да барате правда по телевизии. Ако го прифатите како правило тогаш и почитувајте си го... За овој век во оваа држава според мене е едно од најбитните правила. :rolleyes:

Случајно нлитав на темава и читам за то кусурот по голема мизерија од келнерите и шанкерите мо МИСТИК Штип нема брате јас знам дека за дест дваест денари е ок ама како са ме избрукали пред две недели невидена работа ... ми доагааат другари од странство еден Швајцарија еден Италија влагаме наогаме место на шанк порацаме пијачка не услужува келнерот два пати бевме тројца енормна сума за пијацката бара па от таму ни кусур не вракаат али ок другариве не ни приметија а јас по што знаев сум навикнат и секој пат за истите пијачки различна цена ни кажува ај и тоа некако се збунија приателиве се смеевме пошто за нив и не беше проблем сумата ... после извесно време порачаме од шанкот две пијачки јас коњак другарот шток плака со петстотени денари и мизеријава замислету му врака цели ЕДИНАЕСТ денари десетка книжна и еден денар и се ке беше во ред ако не се навредеше другарот пошто веке испадна дека сме големи будали кои ништо не разбиравме и сме глупи ко магариња му вели на санкерот што е ова бе и тој му дава уште десет денари (не беа проблеми тиа неколку пари за другарите можеби замене да за нив не но мн се навредија пошто ги правеа глупаци) му ги фрли во очи тиа дваесет и еден денар се сврте и се насмеа .... искрено се засрамив од тиа мизериии таму али јбг.

Случајно нлитав на темава и читам за то кусурот по голема мизерија од келнерите и шанкерите мо МИСТИК Штип нема брате јас знам дека за дест дваест денари е ок ама како са ме избрукали пред две недели невидена работа ... ми доагааат другари од странство еден Швајцарија еден Италија влагаме наогаме место на шанк порацаме пијачка не услужува келнерот два пати бевме тројца енормна сума за пијацката бара па от таму ни кусур не вракаат али ок другариве не ни приметија а јас по што знаев сум навикнат и секој пат за истите пијачки различна цена ни кажува ај и тоа некако се збунија приателиве се смеевме пошто за нив и не беше проблем сумата ... после извесно време порачаме од шанкот две пијачки јас коњак другарот шток плака со петстотени денари и мизеријава замислету му врака цели ЕДИНАЕСТ денари десетка книжна и еден денар и се ке беше во ред ако не се навредеше другарот пошто веке испадна дека сме големи будали кои ништо не разбиравме и сме глупи ко магариња му вели на санкерот што е ова бе и тој му дава уште десет денари (не беа проблеми тиа неколку пари за другарите можеби замене да за нив не но мн се навредија пошто ги правеа глупаци) му ги фрли во очи тиа дваесет и еден денар се сврте и се насмеа .... искрено се засрамив од тиа мизериии таму али јбг.

На другарчиња од Холандија пивото по 300 му го наплатија. И то не еднаш , неколку тури.
Крш напраени беа ликојве и уз муабет ми викат другаров - абе многу скапо пивово овде :pos:
После ми текна шо е форава и јас одев да порачам па да видам дали ќе ми напрает превара.
Ретардирана работа , да земиш и од гла да му го тресниш пивото.
То го имат многу по нашево гратче Охрид, посебно во лето. Зато немат туристи , јас сум среќен шо помалце и помалце идет , редно е да му текнит и да ве освестет малку.
Дури и нас од Охрид шо сме пробвет да ни напрает превари. Мамата

Инаку правило во дискотека - Седи здрвен , намуртен , играње никако. Вака си најјака фаца и обавезно маче ќе фатиш.
Озбилен фраер. :vozbud:
:tapp:
Тапа е , таков ни е менталитетот.

за клошари- гледајте другите и земете пример
за машки- не дирајте непозната женска
за жени- не провоцирајте
за сите- секогаш почитувај она што ти се кажува
........... друго ?? ќе направам редит ако треба

за жени- не провоцирајте

Шо имаш пушено бе брат ? :pos:

за жени- не провоцирајте
Ова од библијата го имаш препишано

да ? на кое поглавје е препишано кажи ми ? :)
закони кај со се запишани, во кој ден пасха се слави и како, како се прави обред на чистење кои животни се нечисти, каква облека се носи, како се понаша в диско....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom