“My Beautiful Woman” Will Touch Your Heart Like Never Before.

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
По крај сите наши секојдневни обврски кои ни го преокупираат времето но и нашите мисли. Не заборавајте додека лутате низ брзата река на живеењето, не заборавајте да подарите топла прегратка на вашето дете. Сите знаеме дека живееме во стресно време затоа јас искрено би порачал сите тие нервози од секојдневните обврски немојте да бидете родител кој ќе вика на вашето дете само поради тоа што сте нервозни. Подарете насмевска,топла прегратка и топол збор кон вашето дете. Јас немам дете но сепак имам внук кој го чуствувам како свое детенце искрено кога ќе го погледнам и кога ќе ме гушне по вообичаено како што си прави, во мене се влева среќа, позитивни мисли, заборавам на сете тие лоши секојдневни работи кои ми се случиле. Знаете семејството е нешто најважно во животот мислам дека основната цел во животот е да се основа семејство. Семејството е тоа кое ни дава сила и волја и надеж, но од друга страна исто така тоа и ние најголема слабост. Ви предлагам да го погледнете видеото кое верувам ќе ве остави без зборови. Едноставно нема да зажалите за потрошеното време. Видеото е базирано на вистинска приказна.

Океј видео, али не се сите жени убави.

Силата на љубовта прави чуда ;)

This is a story of a mother's love for her baby.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom