LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
И јас ја гледав и мислам дека уште тупат, јебига изглеа немислат да завршат со 3 сезони.

Ja гледав,не ми се допадна многу ама не беше ни лоша...онака се откри нешто за минатото на оваа со плавата коса од the other као се викаше забораив сеа и нешто се случи со кејт и сојер....не знам за вас ама не би сакал да има повеќе од 4 сезони серијава дека уште од втора сезона почна да ми здосадува,за другите не знам ама ете читав пред некој ден ревјус и коментари за лост и гледам сите истото го кажуваат:toe:

серијата е многу добра (а посебно ефектите :wink: ) ,али у последно време нешо мн. гњават... 5 епизоди нишо ново не се случува :toe:

Да каже некој линк за да ја даунлоадирам седмата епизода од трета сезона.
Ако може линк за цела серија а не четри линка за една серија

Crazy P0Y0L напиша:
Да каже некој линк за да ја даунлоадирам седмата епизода од трета сезона.
Ако може линк за цела серија а не четри линка за една серија
Користете torrents, луѓе..
Ако ги сакаш сите епизоди до сега, 8.5 гига е една сезона..

Во последнава (7-ма) епизода приметив дека ќерка и на Даниел (французинката) е уствари топ!
TaniaRaymonde.jpg

Tania Raymonde

8-мата епизода (Flashes before your eyes) искача на 14 февруари :zlo:

Da da jos dva dana. Ja sam trazio torrent na torrent-finder.com i imao je vise hiljada seeds. Mislim da se lost torrenti cekaju jos gore nego Harry Potter. Ja sam odvisnik od Lost i skinuo sam si i program (countdown simulator). Taj ti broji od 108 i kad stigne na 4 minute alarm se upali, isto kao i na Lost,... Sada sam na 33 minuta, a sad cu vec 9. put ukucati 4, 8, 15, 16, 23, 42...
Neznam sta se desi, sko ne upisem...THE END OF THE WORLD??!!
http://zach.dmarie.com/default.htm

Абе јас слушнав дека тие режисерите сакале да го завршет серијалот, ама тие од ABC им велеле за уште епизоди, па крајот можит и на кино да го гледаме..

Ја гледам и серијата ми се допаѓа иако мислам дека ја претеруваат со постојаните заплеткувања и нови мистерии.

Mr.F напиша:
Абе јас слушнав дека тие режисерите сакале да го завршет серијалот, ама тие од ABC им велеле за уште епизоди, па крајот можит и на кино да го гледаме..

Jao jao valjda ne:nerv::uvo:
Nadam se da neceju zavrsiti, ili staviti u kino

Па и јас не сакам да заврши, многу се заразив, живеам само четврток и недела. Можам и да ги земам од на интернет, ама друго е чувството на ТВ ко ќе гледаш :icon_lol: А 2=3 дена го внесував бројот на www.enterthecode.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom