Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А пред да повикаш на земјотрес кој носи животи, друг пат помисли малку со мозокот, ако уште ти функционира.
Треба да престанеш да се глупираш на оваа тема; бај д веј, ти беа дадени примери на слични проекти од Хрватска (има и една култна зграда во Загреб во сличен стил, но не можам да се сетам на името), Германија, а и други земји од Западна Европа - не се правете Јанко Буреко безвеза.Ова шаренило е полошо од барокот. Али и онака тргнавме кон албанизација така да во нивно име една зграда шота шота. Ова опозицијава работи во корист на позицијата, е тоа е случај за посматрање.
Треба да престанеш да се глупираш на оваа тема; бај д веј, ти беа дадени примери на слични проекти од Хрватска (има и една култна зграда во Загреб во сличен стил, но не можам да се сетам на името), Германија, а и други земји од Западна Европа - не се правете Јанко Буреко безвеза.
Демек ако ми дадеш примери веднаш ќе ми се допадне, не глуми Мирке.Треба да престанеш да се глупираш на оваа тема; бај д веј, ти беа дадени примери на слични проекти од Хрватска (има и една култна зграда во Загреб во сличен стил, но не можам да се сетам на името), Германија, а и други земји од Западна Европа - не се правете Јанко Буреко безвеза.
Ова шаренило е полошо од барокот. Али и онака тргнавме кон албанизација така да во нивно име една зграда шота шота. Ова опозицијава работи во корист на позицијата, е тоа е случај за посматрање.
Демек ко ке ја видиш зградата одма ведрина те мава и стануваш порасположен.
Искрено едното со другото ми делува некако вака.
![]()
![]()
сега која зграда е која одлучете сами.
Немам намера да убедувам некого нешто да му се допадне - тоа би било премногу тешко - но, сакам да кажам дека е неправилно (а веројатно и тенденциозно) да се идентификува стилот како „албански“, „тирански“, „приштински“ итн, кога самата изведба е поблиска до примери во некои „позападни“ земји. Инаку, слики има во темата СК2014, таму започна дискусијата.Демек ако ми дадеш примери веднаш ќе ми се допадне, не глуми Мирке.
Пуно, а стварно ли е тоа дека у селата „ваши“ (тие шо ни ги окупиравте де) дека смееш да шараш со боите на куќата, ама не смее зелена (или не знам која) пошо таа е на мујазинот/имамот или нема везе? Имате некој таков филм или само муабети се?
Многу ниско дејв, многу...