Правен факултет-Кичево(дисперзирани студии во Битола и Струга)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Aj бе не оди офтопик, за година дена дипломиран правник че бидиш, уште со оффтопици че си играме :cool:

Ако некој има некоја потреба од материјал, семинарска, нека пиши ако се погоди да имам со задоволство би му ја пратил.

Еве пример барам за @Божино нешто по ЕУ да не излези.

Да не имаш случајно семинарска по информатика за некоја од овие теми?
1) Интернет пребарувачи, споредба
2) Интернет прелистувачи, споредба
3) Е-mail сервиси, споредба
4) Слобода за користење на Интернет
5) Преабарувачи на работа, споредување
6) Огласници, споредба
7) Споредба на веб страните на универзитетите во Р.Македонија

@Божино како че бида прашањата во сабота по Малолетничко? :D

Абе кизне како да речиш :cautious: Рече од се по малце че имало, ваљда нешто заокружување, нешто дополнување и че дај есејче-две за да ја изразиме нашата страхотна способност и креативност во доменот на малолетничките права. :cool:

Со кој ум тогаш темава сум ја отворил..................:D

Туку да не има некој од членојве шо се залутал наваму натаму?!

Има некој овде запишан?

Се запишав на диспрерзирани во струга. Не очекувам премногу од квалитетот на наставата, она што ме интересира е колку се достапни книгите. Дали има библиотека и такви ствари, и дали може да се учи од скрипти, или мора да се купуваат нови книги кај некое професори?

Има некој овде запишан?

Се запишав на диспрерзирани во струга. Не очекувам премногу од квалитетот на наставата, она што ме интересира е колку се достапни книгите. Дали има библиотека и такви ствари, и дали може да се учи од скрипти, или мора да се купуваат нови книги кај некое професори?
Битола е најсредено (во однос на максимална контрола врз предавања/вежби) па и учење до дрт и барање на знаењето. Во Струга обично многу помалку студенти се така да не знам дали да очекуваш или не многу, макар шо знам дека и таму редовно се одржуваат сите предавања и вежби.

Околу книгите достапни се, најчесто се скрипти, но имаш и професори кои си ги продаваат книгите. Цените не се астрономски, туку се ок, 400 денари, 600 и слично (но се ретки ваквите професори).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom