ProdigY

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
многу се добри продиџи... ги имам скоро сите спотови од попознатите хитови(Poison,Spitfire,Smack My Bitch Up,Breathe,No Good, Baby's Got A Temper,Firestarter,Out Of Space,Vodoo People, Diesel Power) а концертите што ги имат одржувано немам зборовим стално си ги гледам

Nenormalno dobra muzika! Sekoja cest na prodigy, ostanaa so godini vrvni vo svojata muzika. Unikat. Sekoj album im e ludnica, i sekoj spot. HAH ZAKON!

Закон се дечките... знам дека има многу луѓе што не ги сакаат ама тоа е.
Инаку најдобри песни според мене им се: Voodoo People, Firestarter и Smack my Bitch Up( посебно спотот на оваа песна)

Tonchie напиша:
Зошто да не можеме да се помириме?!
Јас израснаф со Продиџи и се гордеам со тоа.
Не знам како реагирале овие што се 10 години постари од мене. Ама јас се гордеам со тоа што прва квалитетна музика што ја слушав беше Music for the jilted generation (Музика за отфрланата генерација) најдобриот Продиџи албум.
alooo rekov STARITE. ti decko imas 24 i NE SPAGAS vo starite. :helou:
mladicko si bre :back:

The Prodigy - Invaders Must Die (Нов Албум)

169554910b20d24178.jpg

The most in your face Prodigy album in 12 years.
To be Released March 2nd 2009 on the Prodigy's own label, Take Me to the Hospital / Cooking Vinyl.

new-logo.gif

Првиот сингл излегува во крајот на јануари/почеток на февруари.

Траклист:

01. 02.
03. 'Thunder'
04. 'Colours'
05. 06. 07.
08. 'Omen Reprise'
09.
10. 'Piranha'
11. 'Stand Up'

Haha XD Шема тема x] Prodigy, иам цела дискографија од нив у PC, закон се, ги обозавам xD

Најдобрата група која некогаш проциркулирала на светската музичка сцена. Дефинитивно се психопати, али многу ги почитувам. Лудаци прва класа. Со душа ги чекам у СК. Ај нека му текне на некого да ме израдува.

Инаку како жанр би ги сместил во еден посебен каде ќе бидат само они. Жанр: Prodigy!!! :vozbud:

Незнам како не сум ја видел темава.
Продиџи според мене се слободно можам да кажам најдобрата електро група на сите времиња, имам во повеќе прилики на форумов пишано. Им ги имам сите албуми на оригинал цд-а. На концертот пред 3 години на саем беше лудило се надевам повторно ке имам прилика да ги видам во живо. Како што кажа некој погоре Продиџи се еден посебен жанр на музика. Имаат многу јак настап во живо, според мене тоа им е најсилното оружје и нормално имаат хитови што никогаш нема да се заборават и на нивните концерти секаква раја може да се види што од панкери металци технаџии трансери (што не е случај со обичниве дџ-еи и слични фаци) и тоа уште повеќе покажува колку се ценети.

Btw постои и еден рапер којшто исто така е познат под името Prodigy така да не се збуните.

The Prodigy Rulezz! Најбољи песнi им се FIrestarter, Breathе, Smack My Bitch Up, i.M.s (SПоред мене. :))

169554910b20d24178.jpg

The most in your face Prodigy album in 12 years.
To be Released March 2nd 2009 on the Prodigy's own label, Take Me to the Hospital / Cooking Vinyl.

new-logo.gif
Друже за албумов јас ја симнав демо верзијата и не беа сите исти траки. Важно и овие и тие се лудница. И омотот е различен али сепак ова моево е демо верзија.
п.с. Продиџи Рулз! :)

Кога бе ќе дојдат пак у Македонија, Ми се слуша Смек мај Бич Ап на концерт!

Кога бе ќе дојдат пак у Македонија, Ми се слуша Смек мај Бич Ап на концерт!

Аууу дружа има нешто подобро од Смек Мај Бич Ап.
Да ја слушнеш Брит у живо ќе шекнеш. Ја иам дома лајв верзијата од пред 2 години ако не се лажам кога била во Катовице (Полска мислам дека е). Нешто ненормално добро е тоа. :vozbud:

...Колку ми е криво што не можев да им идам на вториот концерт инаку на првиот беше лудило [да, мене како копиљ сестра ми сегде ме носеше со неа...не знам зашто се смени тоа сеа :)]...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom