уууууффффф...my favorite band ги слушам од кога знам за странска музика...негде после 7 одделение...типците направија најбољи концерт у градов и горд сум што бев у прв ред а у соба иам плакат од тие шо им беа низ град залепени 2x1 метар
ProdigY се закон нема што а најака песна и најак спот им е Spitfire.Досега онаков спот немам видено.Имам едно од постарите CDа мислам се викаше The rest.the unreleased!The last. ProdigY rules jea:
Ау музика УНИКАТНА видео УНИКАТНО сценски настап УНИКАТЕН. Лудница значи моите први допири со музика не беа златно славејче туку продиџи со нивните спотови на MAK TOP10 на времето една емисија со Иван Смирчевски идеше и ги снимав спотовите и постојано ги вртев на тоа VHSот. Пред две години им бев на концерт ЛУДНИЦА ЕЈ такви спомени абе вечно ќе го памтам концертот
Зошто да не можеме да се помириме?!
Јас израснаф со Продиџи и се гордеам со тоа.
Не знам како реагирале овие што се 10 години постари од мене. Ама јас се гордеам со тоа што прва квалитетна музика што ја слушав беше Music for the jilted generation (Музика за отфрланата генерација) најдобриот Продиџи албум.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.