outcast
login: failed!
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 424
- Поени од реакции
- 8
ragazza напиша:Бонанса оти не ја спомафте :Р
:cug: Аааа, поштовАње за Бонанса, како и за младата, шармантна плава плесачица од Украина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ragazza напиша:Бонанса оти не ја спомафте :Р
Абе ние можиме да се смејме колку сакаме, таја пуфла, не пуфла, ќе си оди една недела на одмор во Грција.Дивајн напиша:Ми го зема зборот од уста ... гледав некоја емисија од некоја битолска телевизија и се барав под маса од смеење ... море фешти се дешаваат таму, што се жалите?
Туку, може не искачате кај пуфлите па ви е досадно ... еее, отсега, ќе си знаете барем ... а колку е грда пуфлава, како и сите што беа присутни во кафичот, немогуче! А па колку беше возбудена од победата, па уште понемогуче! Не можам уште да си верувам ... :pos2: :pos2: :pos2:
JeCILaDy напиша:Абе ние можиме да се смејме колку сакаме, таја пуфла, не пуфла, ќе си оди една недела на одмор во Грција.
I couldn't agree more on that! Браво Тиноtino097 напиша:Е ама ако се нема пари како би ги поправиле дупките по ѕидовите, таваните ... башка назима не се седеше оти кочан ладно беше, а причина за тоа немање пари за струја да се плати за да се пушти грееење колку толку. Причината за тоа е јасно дека имаше луѓе ама никој не пиеше, или си идеа со пијачки од надвор. Али за тоа сепак сам си е крив Менде.
А за журките, не беа стално рок/метал, дури беше Иле во Висаж пушташе скоро се. А пак имаше журка, се пиеше, имаше мајтапи ... ама то е, недомаќинското работење го затворе Висаж, а имаше шанса да заживеј пак
Хмм..ГТ...поради лошо менаџирање никогаш не успеа да крени левел, а просторно гледано е еден од најубајте кафичи во градот + добро озвучување, а скоро секогаш е штала ко ќе влезиш! Моето посредно и непосредно искуство со тие луѓе ми кажва дека нема многу да се смени во догледно време..штета. А некој ако ми речи дека пуздеровата јазбина е кафич..:pishtoldzавтобус кој на едниот и другиот крај е поврзан со 2 слепи црева, и поседува совршени климатски услови за гаење на шампињони. А најјако е то шо на врата плаќаш 100 ден. конзумна, па кога ќе помини келнерот да наплати, а ти ќе прашаш -колку е конзумацијата? -60 ден.. Добро бе, во инфинити плаќаш 100 ден. исто, а конзумацијата е 50! WTF??? За шо плаќам бе поголама конзумација во лектира?? Ауу, ми текна: За раскошниот подиум, за луксузниот ентериер, како и најважното - ЗА АТРАКТИВНАТА МУЗИЧКА ПРОГРАМА за која многу често е задолжен еден ”еминентен” битолски ентертејнер, кој повеќе од 5 години ’настапува’ со истата програма, а тоа се 2 компилации на 2 аудио ЦД-а. Нема да го спомнам неговото име за да не звучи/изгледа инкриминирачки, ама мислам дека некој ќе сфати за кого се работи.... Е свака част пуздеру!JeCILaDy напиша:Одев во Милениум, само заради друштвото .. Другарките мои таму сакаја, јас бев една против, ама успеавме да си напрајме компромис, малце Милениум, малце GT. За Милениум .. знајте, грди фаци .. ама па, ако си со твое друштво, па уште и сепаре/маса ако имаш, ТОП Е. Пошто јас сум претежно по електронската музика, петоците ми беа океј, пошто DJот пушташе techno/house, кога како. А во сабота има некој безвезе DJ, и пушта комерцијала од пред 10 год. Па така во сабота често знајме да заскитаме и GT.
Те носам таму на пиво,јас частам:wink:ragazza напиша:Бонанса оти не ја спомафте :Р