Што очекувате од животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Богат маж кој никогаш не е дома , МЛ 500 и неограничена american express black de

Se uste ne sum postignal toa sto se vika full potential nivo, ama so samoto vreme sekoj go dostignuva

Журки на ибица, Мн. фуфици Мн.утакмици фудбал потоа очекувам едно 3 деца згодна жена =))))) провокативна ја очекувам многу а што ке му возвратам не знам :pos2:

Ако очекувам нешто,ќе се разочарам потоа од исходот,ако не очекувам па зошто живеам...вака најдобро оставам сам тој да одлучи што ќе прави со мене.

Па би сакала да ми се остварат некои желби,како на пример да прошетам поголем дел од светот а после работа со пристојна плата,маж и деца,малку нервози...Накусо,да се остварам себеси како личност и да оставам нешто зад себе.

One way ticked-ке видиме за каде:sleep:

Volkswagen напиша:
Што очекувате од животот?
Да се воздржи од неговата чудна навика да ми става на дознаење дека можат и вакви глупи прашања да се постават.... :tapp:

FLiX напиша:
Не очекувам ништо од него, тој очекува од мене нешто да направам.

No comment! Ми го зема зборот......

Oчекувам среќна иднина за мене и мојата фамилија

Ништо не очекувам.

Ако чекам многу ќе останам со празни раце. Така да си фурам напред без насока. Сама ќе се пронајде кога ќе дојде време.

Не е животот којзнае каква филозофија. Нек му ја мисли тој (животот) што со мене. Да не се мачам безврендо. :devojkr:

Очекувам што побрзо да помине :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom