Што очекувате од животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Не очекувам ништо од него,туку очекувам од самиот себе...
Глупо е да се очекува нешто од животот ако сам не се залагаш за нешто..
А втора работа е што е глупо да очекувате да разрешите суштински прашања...
Трета работа глупо е да имаш очекувања бидејќи или завршуваш разочаран или ги мењаш со текот на годините

Се што ми припаѓа, не сакам ништо туѓо, не давам ништо свое...сакам се!

WTF? Што кур ти припаѓа? Што е твое, а што туѓо? И како ако сакаш нешто што е само твое, сега наеднаш сакаш се'?

Volkswagen напиша:
Што очекувате од животот? Дали сте задоволни од она што сте сега? Какви се вашите планови...мислите дека се реални?
До каде стигнавте со плановите?

Или најважното прашање, со уште поважен одговор...

Дали го пронајдовте нештото што ве прави среќни и ве исполнува?
Па не очекувам којзнае што... Еден нормален живот исполнет со хармонија. Плановите допрва се кројат а сега единствен план ми е да завршам факс и да најдам работа. Па после ке видиме. И најважниот одговор на најважното прашање: Да, го пронајдов она (да не речам онаа) што ме прави среќен и ме исполнува.

Bada Bing! напиша:
WTF? Што кур ти припаѓа? Што е твое, а што туѓо? И како ако сакаш нешто што е само твое, сега наеднаш сакаш се'?
Се ми припаѓа и се е мое...се што јас сакам да биде, а животот сам по себе е моја творевина, така да...се што сакам...се што ми треба.

...Ќе се дупнам од туфкање.Па сакам да умрам славна:tv: шала.

Деца, Семејна кука.. не мора да е средена.. ке бидам задоволен и со семејна кука... и се разбира... не очекувам да бидам нешо позната фаца и сите да ме памтат или да покажуваат со прст кон мене или да ми дојдат илјадници луге на погребот туку само респект да не речам почит.

Лејди Сатори напиша:
Се ми припаѓа и се е мое...се што јас сакам да биде, а животот сам по себе е моја творевина, така да...се што сакам...се што ми треба.
Како тоа животот е твоја творевина?

ОМГ Господе...ти си? :pos:

Буквално се. Од разочарувања до среќни моменти, од падови до скокови, од немаштија до богатство, од болести до здравје. Животот е непредвидлив.
Очекувам да се нареди од изборите што ги правам. Очекувам малку, за да потака да не би бил разочаран.

Mac)) напиша:
Како тоа животот е твоја творевина?

ОМГ Господе...ти си? :pos:
Јас сум јас и покрај моето јас не постои друго јас...сепак не мислев во буквалната смисла, ако ти така си ме разбрал.:nesum:

abe ne ocekuvajte nisto od zivoto , zivej te go zivotot :)

Dobro zdravje, promenliva srekja, ljubov tolku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom