Македонците меѓу најинтелегентните нации во светот

• Креатор на темата Креатор на темата Matt Bevilaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје најефтино за живот, македонците најинтелигентна нација...
Is this real life?

1345349868937_8891831.png

Трипати се навраќав да проверам да не е ова во ЧДА :pos:

Статистиката нема врска, интелегенцијата се развива во одреден степен и од образованието, сеа не може една Романија или Бугарија да имаат поголем резултат од нас бидејќи кај нив има огромен процент необразувано ромско население кои не знае ни името да си го напише, не па да решава тестови.

Овие податоци не се точни. Поглуп народ од нашиов немало, нема и нема ни да има!

Точно. Доволно е само да видиш каква ни е власта а власта ја бира народот така да.............

Можеби некој треба да му ја покаже на курир вистинската статистика каде што сме на европското дно заедно со Босна и Албанија.

Qo4mQ.png

Попаметни сме од Турците и од Албанците, но на првите им дозволуваме да владејат со македонскиот етер, а на вторите им дозволуваме да живеат како да се газди на државата.

Како после ова да очекуваме да бидеме попаметни од останатите соседи и од останатите европски нации ?

Напротив, со вакво друштво, македонскиот национален коефициент на интелигенција ќе оди само во еден правец - надолу.

Затоа што се муслимански земји?
Знаеш на што имплицира и знаеш дека одговорот му е да. Зошто да бидеш редундантен?
Едноставно напиши директна реплика на тоа :D

Зашто ли баш Босна и Албанија се со најсрање интелегенција, а одма после нив Турција? Баш се питам....

Леле бе, леле бе... абе кој ти даде тастатура тебе :pos:

А јас цело време се питам, зошто Сингапур испадна дека е најинтелегентен како бр.1 на вечната IQ листа.

Значи брат ми, кога беше второ оделение вакви глупости не пишеше ко тебе!

Затоа што се муслимански земји?
Видиш, не ми текна такво нешто. Велиш, затоа што се Муслимани, а?

Искрено, од тебе не очекував ваков расистички пост (знам дека не е ова расизам, ама се изразувам со твој речник да ме разбереш). Ја мислев дека си ти една еманципирана личност, ослободена од предрасуди, но сум се излажал.

Видиш, не ми текна такво нешто. Велиш, затоа што се Муслимани, а?

Искрено, од тебе не очекував ваков расистички пост (знам дека не е ова расизам, ама се изразувам со твој речник да ме разбереш). Ја мислев дека си ти една еманципирана личност, ослободена од предрасуди, но сум се излажал.

Пред твоите факти и аргументи и Боговите молчат, јас како еден од нив не сум исклучок.
Џабе се трудам, морам да признавам дека ме закопаш во секоја реплика, браво!!!

Се приметува, по бројот на нобеловци, релевантни научници, успешни бизнисмени, врвни универзитети, силно лоби, врвна меѓународна политика, успешна домашна политика, развиеноста на државава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom