Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
јас почнав да навивам, од пред неколку години, кога Роналдо го видов како игра, и тоа за Реал. :)

Јас почнав да навивам 1994 година и тоа за Реал Мадрид. Сум ги гледал во живо, ноември 2003 година во Белград против Партизан во првата фаза на Лигата на шампионите. Иако натпреварот заврши 0:0 сепак беше интересен и возбуддлив натпревар. Педерот Бакам беше извиркуван цел меч.

A za kogo da navivame, druzina od tetovo gi skrsi od mavanje nasive nadezni reprezentativci vo fudbal srede albanija. NO SENSE

Samo hrabro, sega ronaldo ke rasturi se, ako ne se povredi pri prviot sut:)))))

Od 1998(ili tuka negde)navivam za Juve

ja use od bebe sum roden PARTIZANOVEC!NAPRED PARTIZAN

Od 7g i toa za parma koa igrase crespo :D i radi negovite atrakcii voopsto pocnav da gleam fudbal !!

Јас навивам за Манчестер Јунајтед од кога знам за фудбалот, а за фудбалот знам од 4-5 годишна возраст.:D

Јас навивав за Партизан и заради него сите црно бели клубови ми се омилени тоа беше пред едно 10 години.А иначе сега не гледам баш баш фудбал освен кога одам во кладилница..

Романтичар напиша:
Никој од вас не навива, сите сте симпатизери (а и тоа е прашање).

Баш така комши... голема разлика има помеѓу симпатизер и навивач :)
Иначе јас навивам за Работнички од 2002, значи веќе 5 години... претходно сум бил само симпатизер... да навиваш за некој тим значи секогаш и секаде да бидеш со клубот (не буквално :)) и на некој начин претставува начин на живот...
az.gif

ja navivam za roma od 1998.

znam roma igraa so lacio i vidov roma 3-1 pobedile pa totti im sibna gol togas
on bil golem talent neso ova-ona slusav i si rekov aj ke navivam za roma.
(mal bev togas)

Милан од 1997
МЗТ од 4 то одделение (така нешто)и уште не се давам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom