Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.347
Локација
Струмица
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ајде сите (ама искрено) да си кажете колку брзо, и со што сте возеле, по можност и каде.

Јас со Ауди А6 2.8 I Скопје - Петровец некаде околу 220 (според километражата 230 отприлика)

А вие?

Јас со брат ми кога одевме од Охрид накај Скопје,на автопатот крена некаде 220 и јас се здрвив,ама јако беше...Беше со reno е сега точно што модел не знам,зошо не сум баш многу по маркиве на коливе:raz:

Сега за сега 110km/h со Матис кога се враќав од Шапка на автопатот од Тетово до Скопје.

Ford Focus 2.0 210km/h патот Јанина - Солун...

Daewoo Nubira 2 1.6 SX - 185км/ч Велес - Скопје како и Солун-Атина.

So kola. okolu 210, na avtopat tetovo gostivar, so motor okolu 180, na isto mesto, nekako e pobezbedno mestoto za razlika od drugi mesta, mozes da vozis pobrzo ako nema koli

Dobro de malku izlazav, ama za na kolku mesta sum vozel pobrzo, i na drugi mesta so istite brzini, ama so sluzbeni vozila, jebi ga benificii na sluzbata, mozes da si dozvolis nekoj ceif ( ako ne te naceka komandirot :salut: ) :)

dungeon master напиша:
So kola. okolu 210, na avtopat tetovo gostivar, so motor okolu 180, na isto mesto, nekako e pobezbedno mestoto za razlika od drugi mesta, mozes da vozis pobrzo ako nema koli

Dobro de malku izlazav, ama za na kolku mesta sum vozel pobrzo, i na drugi mesta so istite brzini, ama so sluzbeni vozila, jebi ga benificii na sluzbata, mozes da si dozvolis nekoj ceif ( ako ne te naceka komandirot :salut: ) :)

Хехе, епа за сите е така...Сите некој не начекува, тоа е... Ама пред се, мора местата да ги избереме дали и колку брзо може да одиме.

Струмикс напиша:
Хехе, епа за сите е така...Сите некој не начекува, тоа е... Ама пред се, мора местата да ги избереме дали и колку брзо може да одиме.
Мене татко ми не ми даде да возам побрзо од 110.:nesum:

Тетово-Скопје, 200km/h, со SEAT LEON. Имаше уште 300-400 вртежи, ама 200-тотката ми беше некоја психолошка граница.

Samo proceduralno, ednas izmeriv na radar eden skopjanec, inaku poznat advokat, so brzina od 195 km/h, kaj ,,Svetlost", pred Bit Pazar, skopjani znaat kade e toa, tamu ima stalno policija, so mercedes inaku, i na kraj go pustiv i bez kazna :), toa mi e najgolema brzina izmerena na radar u grad, i tesko nekoj da ima izmereno pogolema

So Ford Fiesta Tetovo-Gostivar 190 km/h

Na avtopat E40 , ne vozef jas , nego sopatnik bev vozefme 295 km/sat , top brizna na kolata bese 390 km/sat . Fantazija od kola bese ama retko kaj mozi da ja iskortisish taa brzina ,drugarmi bese tolku imponiran od taa kola , mislam deka se uste drka na nea :)

ragazza напиша:
Na avtopat E40 , ne vozef jas , nego sopatnik bev vozefme 295 km/sat , top brizna na kolata bese 390 km/sat . Fantazija od kola bese ama retko kaj mozi da ja iskortisish taa brzina ,drugarmi bese tolku imponiran od taa kola , mislam deka se uste drka na nea :)

А што кола е тоа ако не е тајна.

Koenigsegg , svedska kola , prvim se pravea samo 2 ili 3 godinata , sega imat malce prosiren biznis , mnogu e interesna i bagi tehnicki podatoci koj za mene se spansko selo ama drugar mi uste trza po takva ..
Eva link:
http://www.koenigsegg.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom