Танц со ѕвездите - МТВ 1 - 2 сезона

Tумбао Салса Бенд ги ставиле да свират додека танцуваат паровите.

Вака треба да биде секоја епизода ,само ако можно да повикаата помлада пубика која ќе дава аплауз од срце и да би ги смениле Тони и Маријана некако ептен досадни се .

ping @Ilumious - ти испадна Наташка! :vozbud: Па и редно беше, да бидам искрен.

Инаку - уште од сега гледам дека најверојатно и вторава сезона ќе биде наместена и нема да победат Наташа Илиевска и Даниел Кимовски кои дефинитивно се неколку класи над другите. И тоа е толку очигледно што мислам дека никој не би можел да противречи! Ако не победи тој пар, тогаш само Сара Мејс и Мишо Спасовски би биле ОК за победници. Се друго - ќе биде премногу очигледно дека е наместено.

Кој победи вчера ?

Што награда добиваат победниците?:)

Одлична сезона! Победија луѓето кои ми беа фаворити уште од стартот на шоуто. Позаслужено не ни можеше да биде. Мене Наташа Илиевска воопшто не ми изгледаше како „ѕвезда“ - таа е вистински танчер. А уште пореално е што баш Сара и Мишо завршија на второто место. Исто - заслужено! Браво за МТВ овојпат. За разлика од првата сезона, си го обелија образот.

Мишо и Сара го направија шоуто во финалето многу е нефер да нема за нив никаква награда. Општо Мишо како танчер прави добра претстава со негови акробатски кореографии. Нивниот танц ке остане запаметен , на Наташа ќе се заборави брзо. Невелам дека Наташа не танцуваше добро, напротив одлична е!:love:
Би требало ако е да речеме 7/10 дена патување наградата за првите. Нека има и за второ место пример 5 дена. Би било по фер некако.

Колку подобра најава имаат србиве за српската верзија на првата сезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom