Брат/Сестра

имам сестра неможам да дишам без неа често ме вади од кожа ама...си ја сакам најмногу на светов. Порано незнам зошто ама не бевме вака блиски ма сега и за тогаш сме заедно!
Другарка ми еднаш ми рече дека ако продолжам да се дружам со сестра ми нема никад дечко да фатам......па не и зборев долго времеееее....која е па она да ми кажува да не се дружам со сестра ми..демек помала била.... е 4 годиниии ама тоа воопшто не се познава

јас имам брат помал а сакав да имам сестра ама штркот маме му е*ам ме заеба

Имам брат, 2 години постар од мене. Иако некогаш знае да ме изнервира (а претпоставувам и јас него :)), не би сакала да бидам сама. Среќна сум што имам некој толку близок.

jas imam brat, i koga ke otide u veles jas se raduvam deka sam ke bidam doma, ama posle 2-3 dena glupo mi e bez nego i se cudam koga ke si dojde

Јас имам брат помал 3 години. Ама сакам да имам сестра поголема и да има секси другарки, за жал не е можно. :kesa:

.имам два браќа ....највише на свет ги сакам..и мн ми жал ..ми се кине душава кога се болни или нешто лошо кога ќе им се деси..ама има моменти кога ме нервираа...абе живциве ми ги корна...у тиа моменти ми доаѓа да убијам...ама потоа тоа проаѓа ..и пак ги САКАМ:toe::smir:

Ни браќа ни сестри. Моиве ваљда не биле многу по деца. Или пак... јас сум бил толку немирен па си рекле после ова више не.:toe:

ја имам сестра и ја сакам што е нормално , аЛИ понекат човече, не се поднесуваааааааааа

Ја имам помала сестра што мноооогу си ја сакам (иако често ми иде на живци со нејзините глупости) и мн ми е пусто дома без неа овие 10 дена :(

немам ни брат ни сестра некогаш ми е супер тоа ,но во последно време ептен ми недостасува да си имам братче

Имам брат,4 години постар од мене.Кога бевме помали ме вадеше од такт зашто никогаш не можев да го натепам али сега премногу се слагаме... :)

Имам брат 4 години помал е ама повисок е од мене веќе:)како помали се тепавме ама сега кога порасна се караме само за некој банални работи мора да се извикаме некој пат:pos2:

Иам Сестра 7 години поголема од мене...и јас сум копиљ у фамилијата and it sucks...:)...И покрај нашите многу големи несогласувања и караници и тепачки во кои сме здобиени со модрици, она е единствената што навистина сака да ме одведе на правиот пат и што барем пробува да ме сфати...Се на се, си ја сакам сестра ми...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom