Брат/Сестра

ВМРО напиша:
imam eden brat 12 godini postar od mene...i poso tatko mi klecal asalno na vremeto imam i eden polubrat i dve polusestri :)

:pos2: alal neka ti e:D
aj koa veke pisav da kazam i jas:D imam sestra 2god postara od mene i preku nedela ja gledam ednas vo denot koa treba da i kazam "DOBRA NOK":) a za vikendi po celi denoj sme zaedno..da mu se zdosadi na coek:D sepak si ja sakam:D

imam dvajca braka:) edniot ima 24, drugiot 28:) ja iam samo 17 godini so znaci dosta se pogolemi od mene:) ne me nerviraat...daleku od toa...duri moze da se kaze deka jas niv poise gi nerviram i gi vadam od koza ama sekoas mi pomagale i bile tuka za mene kako pogolemi BATKOVCI :je:a da...ideme i zaedno na svirki bez razlika na golemata razlika megu godinite :je:

imam eden brat postar 4 god ice dmx :icon_mrgr
ponekogas se karame za NFS :pos2:
:zver:

Имам брат 1 година постар од мене. Човекот знае да нервира со неговото покварено однесување но едни од најдобрите совети ги добив токму од него.

I ja imam sestra pa sto sea? Treba da se falam ili ?

Ne e vazno dali e brat ili sestra vazno e da ne bides sam.
Ke stanes sebicen, a i nekogas e dobro da imas so kogo da se skaras.
Pozdrav do sestrami!

ja imam brat 8 god pomal od mene pogolem belagija od nego nemam videno no sepak si go sakam

imam 2 sestri bliznacki 3 godini pomali od mene, neznam se nemame skarano odamna a koga bevme mali sekoj den morase toa ..... najverojatno sozreavme ..... i pokraj toa najveke si gi sakam na svet

Marchence напиша:
I ja imam sestra pa sto sea? Treba da se falam ili ?

Ne e vazno dali e brat ili sestra vazno e da ne bides sam.
Ke stanes sebicen, a i nekogas e dobro da imas so kogo da se skaras.
Pozdrav do sestrami!
Имаш тема, ја разгледуваш и твое право дали сакаш или не да одговараш! Давањето на постови поточно одговарање на поставено прањање од кога ли е фалење???
И од кај си дошла до заклучок дека самите се себични? Имаш некое лично искуство?

Имам брат помал од мене. Времињата кога се каравме се far away behind us... Можеме да си кажеме се, да си дадеме по некој совет, такви некои работи... Не излегуваме заедно имаме премногу различни друштва ама сепак

Imam postara sestra i bez razlika sto se karame i se tepame(mnogu) milo mi e sto e tuka do mene sekogas kog ami treba:smir:

Имам сестра постара, многу се сложуваме и секогаш е тука за мене, кога ми треба нешто помош, а и јас за неа :)

Самичка сум. И супер ми е.

Иам сестра 2 години помала од мене.

jas imam brat pomal skoro 4 godini! vlezen e u pubertet o lele majko!doma se pravi fraer ama dobiva dnevna terapija (stipenje na listovite) pa se trpi nekako! sepak si go sakam bratce (skotce ) mi E:)!i ne gi sfakam lugeto so ne komuniciraat so braka i sestri
DECA DECA KE SE BARATE NA STAROST!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom