N
NeMiRnA
Гостин
Ednicko sum,samicko
.Hehehehe pa i ne mi e taka loso,si imam mnogu bratucedi sto sum bliska isto ko da mi se braka i nikogas ne sum sama ili osamena

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ada напиша:Имам полубрат, помал од мене 9 години( но, фактот дека не сме од ист татко ни најмалку не ми значи) и го обожавам.
И брат ми е ист!ada напиша:Малечок е па знае понекогаш да биде напорен(особено ужива да ми досаѓа кога зборам на телефон или имам друштво дома, чак понекад и на msn се допишува со мои другари), али лутината ми поминува многу брзо.
Помина кај мене тој период кога си играв со него, сега веќе кога му се појавуваат мустачиња пубертетлиски ми е интересен на друг начин. Секоја промена во однесувањето му ја следам, се` поинтересен и поинтересен ми е.ada напиша:Скоро секогаш знае да ме орасположи кога сум тажна и да заборавам барем на кратко на проблемите. Уживам кога си играм со него, зошо и јас тогаш се осеќам ко дете. Се на се сум среќна што го имам.
Таман работа, какво извинување, баш ми е мило што ги сподели овие убави нешта!:smir:Fortune напиша:Се извинувам што ти упаднав вака со пост, ама секогаш ми доаѓа желба да зборувам за братчето. Го сакам најмногу, што да правам. Душичка моја најмила.
Martin$ напиша:Nemam ni bratce ni sestrice. Ama koga na nekoj ke mu kazam deka sakam da si imam edno tie mi vikat deka ne bilo ubo. Mnogu dosadveleAma sepak sakam edno
![]()
hahahaha za viluskite i falaaa:smir: lugeeeee si najdov sestraaaaaK@TeRiN@ напиша:abe macko eve jas ke ti sum sestra(hahaha).iako si imam edno bratce,koe si go sakam najmnogu,te sakam i tebe kako brat.taka da ne se sekiraj ni za sestra ni za brat........malku ke se karame jas kao po obicaj,ke se tepama so nozevi viluski(ti teknue?),ali ke pomina.:back: