10 години за силување коза

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
Мех! Мене еден комшија ми ја силуваше куклата на надувување, ама дека Македонија, па сеуште ја консумира слободата у прво лице (крв да сере).:(

Мех! Мене еден комшија ми ја силуваше куклата на надувување, ама дека Македонија, па сеуште ја консумира слободата у прво лице (крв да сере).:(

Ne trebalo da mu ja pozajmuvas kuklata. Ti si kriv sto ti ja siloval .

до кај догура светов, па како врв на се козата мирно стоела во аголот додека ја изречувале пресудата :tapp: гарант со големо нетрпение била во исчекување :)

се прашувам дали на крај се изгушкала од радост со сите нејзини подржувачи o_O

Абе го наместија човекот ни крив ни должен. Козата сама сакала да ја ебе, овој само и ја исполнил желбата и оп 10 години затвор. :D

Абе го наместија човекот ни крив ни должен. Козата сама сакала да ја ебе, овој само и ја исполнил желбата и оп 10 години затвор. :D

Mожеби козата се шеткала по пасиштето врткајки ја провокативно својата опашка и типов неможел да се воздржи на таквите провокации :D
Ова ќе му биде олеснителна околност на суд.

пред да ја отворам темата и го прочитам воведот мислев дека ова е некој нов закон во македонија.

Оваа?
abb2.png
granny-sex-doll-2134-p.jpg
?​

и откако му изречија казна, козата гордо со крената глава го напушти судот. Правдата е задоволена.

и откако му изречија казна, козата гордо со крената глава го напушти судот. Правдата е задоволена.

Ами како. Ако го осудеа помалце од 10 години козава ќе поднесеше писмена жалба :D

Ами како. Ако го осудеа помалце од 10 години козава ќе поднесеше писмена жалба :D

,,Откако во судницата го соочија со својата жртва,,

Јас уште се смеам на ова. Замисли ја козата во судницата како трепка. Душичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom