10 години за силување коза

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо силување, може се ебеле.
Или козата давала отпор?

Така ти е кога неможеш да ебеш женско па ќе ебеш кози овци крави :pos:

Така ти е кога неможеш да ебеш женско па ќе ебеш кози овци крави :pos:

Не ги заборавај и вегетеријанците.Повеќето се такви,каде нас. Невиноста е во динчето.

Ne se toa gluposti jas ja imav "честа" da ucam vo sredno so pravi seljaci i samite kazuvaa kolku cesto se ebavaat zivotni tamu kaj niv vo tie nivnite sela - ilinden marino mralino deljadrovce i ne pamtam uste koe selo bese

Se sto pisav e ziva vistina a ne gluposti. zalosno ama taka e

А извини кај имаш учено ти , сигурно имаш завршено во некоја ментална установа :)

Зар и вакви има низ светов..... силувал коза :sick:
За оваквите и 10 години се малку.................

Ја би срну, изглеа посекси и има еротски поглед
А што коза, ке ми блее како теле у шарени врата, ни емоцију нема да испушти ни крик.Још па ако е некоја млекарка, ке се осету како геј, ја гу прскам сс бело,она ми враќа сс бело
Абе убаини

Да ги затфарасфа куде нас овакој,пола полупразни села ке останесфа празни
А како беше на онј клип планинац кд га рока деду у догистајл
О баби баби ооооо куку баби

Moeto skolo BESE mentalna ustanova - nazalost

100 pati gorko se pokajav sto se zapisav tamu
Барем си научија како да се понашаш ментално : )))

а ја што да кажу сс запишан економски факултет, а не завршен. Драги Јанеф бел дн да не види, не ме пушти бе само он, а сфе положи у Штип, па се пребаци у Скопје,статистику сам гу полжија сс учење, овој друго сфе препишуеше,нафафан на колоквиуми идеше, у бифе дупеше професори,па ја да не ги беше тамо, источњаци ке умресфа од досаду у амфитетатар
Болитекур, занимавај си се што ти е струка, како на запад, а не ми општи ученичиња, напунисфа ни га мозак сс миљон непотребни работе, оно е убаво да се знае, за општу културу, за себе, ама што ке ми ск на работу да знам која е веројатност да изваду жуто топче од црну кутију пуну сс бели,плави и жути топчиња. Што сам ја дајнамо меџик, ментал спарк, жимикур
А тебе добро ти иде струка, ментиш низаеден : ))) Шалу се
И дај стфарно смени аватар, како Лени Травес си у фацу
haha шалу се брат, или сестро? Што си?
Рокаш ли ти козе или слабо, нели ским си такаф си.Куде тебе у школу рокале,а и ти си ми сумњиф најјактиф си на овуј тему
Поздраф нездраф !!!

Барем си научија како да се понашаш ментално : )))

а ја што да кажу сс запишан економски факултет, а не завршен. Драги Јанеф бел дн да не види, не ме пушти бе само он, а сфе положи у Штип, па се пребаци у Скопје,статистику сам гу полжија сс учење, овој друго сфе препишуеше,нафафан на колоквиуми идеше, у бифе дупеше професори,па ја да не ги беше тамо, источњаци ке умресфа од досаду у амфитетатар
Болитекур, занимавај си се што ти е струка, како на запад, а не ми општи ученичиња, напунисфа ни га мозак сс миљон непотребни работе, оно е убаво да се знае, за општу културу, за себе, ама што ке ми ск на работу да знам која е веројатност да изваду жуто топче од црну кутију пуну сс бели,плави и жути топчиња. Што сам ја дајнамо меџик, ментал спарк, жимикур
А тебе добро ти иде струка, ментиш низаеден : ))) Шалу се
И дај стфарно смени аватар, како Лени Травес си у фацу
haha шалу се брат, или сестро? Што си?
Рокаш ли ти козе или слабо, нели ским си такаф си.Куде тебе у школу рокале,а и ти си ми сумњиф најјактиф си на овуј тему
Поздраф нездраф !!!

Хах ме изнасмеа со постов а што се однесуе до моето рокање не рокам кози туку луге. Машки или женски сеедно ми е . И со обете уживам подеднакво :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom