Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе вака екстремно те имаат третирано во МКД?
Хмм. Нема теорија ти да си се изјаснил/да те дознале уште во основно а јас да не знам.Мхм. Во основно.
Хмм. Нема теорија ти да си се изјаснил/да те дознале уште во основно а јас да не знам.
Мхм. Во основно. Не сум забегал во ваква екстрема ко на видеата, ама може требало. Видеово ме замисли.
Едно зло раѓа друго зло. Не дека го карактеризирам ова како зло, според мене доста беше пацифизам, малку екстрема да осетат и клањачиве.
Дали сериозно мислиш дека насилството е начин да се избориш за своите права? Дали еден ден мајка ти би се гордеела ако бидеш дел од онаа грозна слика?
Залудно тераш инает..
Залудно тераш инает.Прилично сум сигурен дека би се засрамил кога би бил дел од толпава хистерични лудаци.Доколку не е така,тогаш си хипокрит и немаш право да повикуваш на толеранција кон ЛГБТ групата како нејзин припадник и му даваш алиби на општеството да те третира на начинот кој тебе не ти се допаѓа.
хипокрит
Главна цел им е уништување на традиционалното семејство,моралот и тн.Masha Gessen, уште една од плејадата Евреи во Европа кои се главни борци за правата на хомосексуалците, имигрантите, наркоманите, левичарите и сите останати перверзии што се протуруваат во нормалната и здрава свест на младата популација во Европа.